Ο Φύλακας Άγγελος έπεσε... στη Nova!


Ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα αιτία για απανωτά panic attacks στη θέα της ζυγαριάς μας  και 24ωρο ρεσιτάλ στο ρόλο της Ντένης Μαρκορά στο Τικ Τοκ.

Η Nova στέκεται δίπλα μας σ’αυτή τη φοβερά βαρετή εποχή του lockdown και μας συντροφεύει με τις πιο ευχάριστες επιλογές...

Την Κυριακή 3 Μαίου στις 22:00, στο Novacinema1HD θα έχουμε την πολυτέλεια να λιώσουμε στο καναπέ μας με Τζέραρντ Μπάτλερ!

flkas.jpg

O Τζέραρντ Μπάτλερ επιστρέφει ως κατάσκοπος των μυστικών υπηρεσιών στην τρίτη κατά σειρά ταινία θρίλερ – δράσης, «Ο Φύλακας Άγγελος έπεσε».

Η ταινία, που έσπασε ταμεία σε εισπράξεις εισιτηρίων, έρχεται ως συνέχεια των άλλων δύο επίσης επιτυχημένων ταινιών «Ο Όλυμπος έπεσε» και «Το Λονδίνο έπεσε».

Αυτή τη φορά, ο πράκτορας μυστικών υπηρεσιών Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ) θεωρείται ύποπτος μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου και τίθεται υπό κράτηση. Όμως, γνωρίζει πως κάποιος τον έχει παγιδεύσει και πως κινδυνεύει…

filakas.jpg

Ο πρωταγωνιστής πλαισιώνεται από τους εξαιρετικούς Φρέντρικ Σμιτ, Ντάνι Χιούστον και Μόργκαν Φρίμαν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρικ Ρόμαν Γουό.

«Ο Φύλακας Άγγελος έπεσε» αλλά και οι δύο προηγούμενες ταινίες με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, «Ο Όλυμπος έπεσε» και «Το Λονδίνο έπεσε» θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε  θέλουν!