Ετοιμάσου για απίστευτες πρεμιέρες!


Αυτό τον Μάιο ίσως τσακωθείς με τους φίλους σου στην ομαδική που έχετε στο messenger  όταν ανακαλύψουν γύρω στα μέσα του μήνα ότι έχεις μεταφέρει τη συζήτησή σας στα αιτήματα μηνυμάτων ή ίσως κοπείς στα εργαστήρια της σχολής σου από απουσίες  αφού το skype δεν θα βρίσκεται πια στα αγαπημένα σου...

Και όλη αυτή η καταστροφή, γιατί;

Γιατί από την επόμενη κιόλας Παρασκευή το Netflix (η συνήθεια που έγινε λατρεία), υποδέχεται τη Πρωτομαγιά πολύ...αγωνιστικά!

Έχεις 8 λόγους για να χάσεις τους κολλητούς σου και την εξεταστική σου (αστειεύομαι) και είναι πολύ σοβαροί...

ant.jpg

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
INTO THE NIGHT
Θρίλερ Επιστημονικής Φαντασίας

Όταν ξαφνικά ο ήλιος αρχίζει να σκορπά τον θάνατο, οι επιβάτες μιας νυχτερινής πτήσης από τις Βρυξέλλες κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν με κάθε μέσο.

Έρχεται 1 Μαΐου

ahll.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

HOLLYWOOD
HOLLYWOOD
Δράμα

Από τους δημιουργούς Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν έρχεται η ιστορία μιας παρέας ηθοποιών στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ που προσπαθεί να πιάσει την καλή στη Μέκκα του σινεμά.

Έρχεται 1 Μαΐου

aerg.png

ΣΕΖΟΝ 4

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ
WORKIN' MOMS
Κωμωδία

Μεγάλες αλλαγές έρχονται καθώς οι μαμάδες υπερασπίζονται τα παιδιά, τους συντρόφους και τις δουλειές τους - και κυρίως τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Έρχεται 6 Μαΐου

adea.jpg

ΣΕΖΟΝ 2

ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
DEAD TO ME
Κωμωδία

Στον απόηχο της αιματηρής αποκάλυψης στην αυλή, η Τζεν και η Τζούντι παλεύουν να κρατήσουν κρυφό το σκοτεινό μυστικό τους, αλλά μια απρόσμενη άφιξη τις αγχώνει.

Έρχεται 8 Μαΐου

abig.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
THE BIG FLOWER FIGHT
Οικογενειακό Ριάλιτι

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, ομάδες ανθοπωλών, γλυπτών και σχεδιαστών κήπων επιστρατεύουν και το παραμικρό τους ταλέντο για να φτιάξουν ακραίες φλοράλ εγκαταστάσεις.

Έρχεται 18 Μαΐου

aasel.png

ΣΕΖΟΝ 2
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ
SELLING SUNSET
Ριάλιτι

Το ριάλιτι με τους πιο ελίτ μεσίτες του Λ. Α. και τις πικάντικες ζωές τους, τις πολυτελείς αγγελίες τους και τους ονομαστούς πελάτες τους επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Έρχεται 22 Μαΐου

adyn.png

ΣΕΖΟΝ 3
ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
DYNASTY
Δράμα

Σύγχρονο ριμέικ της εμβληματικής σαπουνόπερας που ακολουθεί τις ζωές δύο πλούσιων οικογενειών της Αμερικής και επιστρέφει με τη σεζόν 3.

Έρχεται 23 Μαΐου

afor.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

SPACE FORCE
SPACE FORCE
Κωμωδία

Κωμική σειρά με θέμα τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη δημιουργία της Διαστημικής Δύναμης, ενός νέου κλάδου του στρατού των Η.Π.Α. Από τους Γκρεγκ Ντάνιελς και Στιβ Καρέλ.

Έρχεται 29 Μαΐου

Μετράμε αντίστροφα!