Κυκλοφόρησε στο Netflix


H νέα ταινία του BREAKING BAD:EL CAMINO έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο Netflix. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βινς Γκίλιγκαν, υπήρξε μεγάλη αγωνία για την αποκάλυψη του νέου Τζέσι Πινκμαν. Μπορείς να πλοηγηθείς παρέα με τον Βινς, αλλά και με τον πρωταγωνιστή, Άαρον Πολ στα γυρίσματα της ταινίας. Γίνε κι εσύ μέρος του cast, μυήσου σε αυτόν τον αληθοφανώς ψεύτικο κόσμο, ώστε να νοιώσεις πως ανήκεις κάπου ή να αποκτήσεις μια καινούργια οικογένεια, λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα. Πάτα το κλικ και βούτα.


 
                                                    https://lh5.googleusercontent.com/OoRFKtNvE7CJ9_QcCWFQt8yxcVk_r0e11MvOIcBOrjY5d09kVJGM4qOKzWK1Bypgw_Cc78Jb5Vz3GUqYVNcQMTYy57eQoWlxM3aXkz7XQ9GN4JQDYKKB60qXvN8dfyxSZwNbg0Wc
Στην ταινία αυτή, θα επανασυνδεθείς με τον Τζέσι Πινκμαν (Άαρον Πολ). Γνωρίζεις ήδη πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αν έχεις σκάψει στα παλιά κι έχεις χαράξει τον χάρτη προς τον πολύτιμο σου λίθο, θα είναι πιο πιθανό στο μέλλον να τον βρεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζέσι. Αφού ελευθερωθεί από το ασφυκτικό σκοινί της αιχμαλωσίας, θα αναζητήσει το παρελθόν του, προκειμένου να περπατήσει στο μέλλον του. Πίσω από την παραγωγή αυτού του θρίλερ, εμφανίζονται οι Μαρκ Τζόνσον, Μελίσσα Μπερνστάιν, Τσαρλς Νιούγουερθ, Νταϊάν Μέρσερ, Βινς Γκίλιγκαν και Άαρον Πολ, σε συνεργασία με την Sony Pictures Television. Οι Ματ Τζόουνς και Τσαρλς Μπέικερ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Μπάτζερ και Σκίνι Πητ, κολλητοί του Τζέσι και συνεργοί εγκληματίες.

Δες το τρέιλερ εδώ:


Σχετικά με το Netflix

Το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με 148 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Δες την ταινία εδώ:
https://www.netflix.com/gr/title/81078819

Για περισσότερες πληροφορίες, πάτα κλικ εδώ:
https://media.netflix.com/en/only-on-netflix/488002