Ή αλλιώς πως θα χωρέσεις 4 χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ


Τι γίνεται όταν οι μετρ της κωμωδίας Γουίλ Φέρελ (Zoolander, Οι Yποψήφιοι, Old School) και Άνταμ ΜακΚέι (Step Brothers, Anchorman, Το Μεγάλο Σορτάρισμα, Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία) αποφασίζουν να κάνουν μία γυναικεία εκδοχή του Superbad; Σύμφωνα με τους κριτικούς, το «Booksmart» είναι «μια σύγχρονη και 100% φρέσκια κωμωδία», ένα ξέφρενο «αριστούργημα»

Booksmart_poster.jpg

 

Πρωταγωνίστριες οι δύο εκπληκτικές νέες ηθοποιοί Κάιτλιν Ντέβερ (Μικρά Όμορφα Πλάσματα) και Μπίνι Φέλντσταϊν (Lady Bird).
Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι και Μόλι πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους.

smartins3.jpg

 

Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχασαν πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

smartins2.jpg  smartins4.jpg

 

Την σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ (Το Τρίτο Πρόσωπο, Rush) η οποία ανέλαβε να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μεγάλο ενθουσιασμό καθώς αυτή η ταινία είναι φτιαγμένη από γυναίκες! Με το σενάριο να υπογράφεται από τέσσερις ταλαντούχες γυναίκες (Κέιτι Σίλμπερμαν, Σάρα Χάσκινς, Σουζάνα Φόγκελ και Έμιλι Χάλπερν).

smartins1.jpg

 

Αν λοιπόν σας αρέσει το θερινό σινεμά και να γελάτε με την καρδιά σας,  το Booksmart από 13 Ιουνίου θα προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους από την ODEON.

.be