Το Netflix ανακοινώνει το επίσημο τρέιλερ της 2ης σεζόν «Του Τιμωρού της Marvel»

Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

H πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν Του Τιμωρού της Marvel βρίσκει τον Φράνκ Κάστλ να προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν του. Ωστόσο, μόλις έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα, ο Φρανκ αδυνατεί να αφήσει πίσω του τον παλιό του εαυτό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να γυρίσει στην παλιά του ζωή με μια νέα αποστολή και έναν σύντροφο που ποτέ δε ζήτησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕΖΟΝ

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

Περίληψη της δεύτερης σεζόν Του Τιμωρού της Marvel:

Ο πρώην πεζοναύτης Φράνκ Κάστλ (Τζον Μπέρνθαλ) ζει μια ήσυχη ζωή, ώσπου ξαφνικά εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας μίας νεαρής κοπέλας (Τζιόρτζια Γουίγκχαμ). Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει το μυστήριο που την περιβάλλει και εκείνους που την καταδιώκουν για τις πληροφορίες που κατέχει, ο Κάστλ αρχίζει να κουβαλά έναν καινούργιο στόχο, καθώς νέοι και παλιοί εχθροί του τον αναγκάζουν να έρθει αντιμέτωπος με το εάν πρέπει να αποδεχθεί τo πεπρωμένο και τη ζωή του ως «Ο Τιμωρός».

Ο Στιβ Λάιτφουτ (Χάνιμπαλ) είναι ο showrunner, συγγραφέας και διευθυντής παραγωγής της σειράς. Το κάστ περιλαμβάνει επίσης τους Μπεν Μπάρνς (Μπίλι Ρούσο), Άμπερ Ρόουζ Ρέβα (Ντίνα Μαντάνι), Τζέισον Ρ. Μούρ (Κέρτις Χόιλ), Τζος Στούαρτ (Τζον Πέλγκριμ) και Φλοριάνα Λίμα (Δρ. Κρίστα Ντουμόντ).

netflix.com/marvelsthepunisher

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Ο Τιμωρός της Marvel επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες της σειράς στα social media:

Facebook // https://www.facebook.com/MarvelsPunisherNetflix/ 
Twitter // https://twitter.com/ThePunisher 
Instagram // https://www.instagram.com/thepunisher/ 
Hashtag // #ThePunisher