Για το πιο spOOOOOOOOOOOky διήμερο!


Είμαστε βαθιά «χωμένοι» στο φθινόπωρο και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που έχει πολύ ενδιαφέρον, ειδικά από την στιγμή που μέχρι και στην χώρα μας αρχίσαμε να γιορτάζουμε το Halloween.

Το Halloween είναι από τις πιο spooky γιορτές ever και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να μαζευτούμε στο σπίτι με την παρέα μας, με μερικές μπύρες και ποπκορν και ν’ αρχίσουμε τον μαραθώνιο τρομακτικών ταινιών.

Κάναμε λοιπόν, για εσένα μια λίστα με μερικές από τις πιο spooky ταινίες. Από θρίλερ, splatter κτλ. τα παρακάτω φιλμ υπόσχονται σίγουρη διασκέδαση και πολύ τρόμο! Με παραγωγές από όλον κόσμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μ’ αυτές τις spooky ταινίες, το Σ/Κ σου θα είναι πολύ spooooooooooooky!

The Unborn Child

Ένα ζευγάρι και η κόρη τους ταλαιπωρούνται από μια… μοχθηρή παρουσία που έρχεται να τους στοιχειώσει! Η Ταϋλανδέζικη αυτή ταινία πρόκειται να αποκαλύψει ένα τρομερό μυστήριο που θα σε διασκεδάσει!

The Witch

Μια οικογένεια Pilgrims (οι πρώτοι άποικοι της Αμερικής) ζουν σε ένα μακρινό δάσος στο New England. Όταν μια μάγισσα τους ρίχνει κατάρα τα προβλήματα ξεκινούν.

Ghoul

Όταν ένας φυλακισμένος σε ένα αναμορφωτήριο στην Ινδία αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα, ένας νεαρός ανακριτής παθαίνει εμμονή προσπαθώντας να καταλάβει τι του συμβαίνει.

Red Dragon

Το Red Dragon επικεντρώνεται από τον Hannibal Lecter σε έναν άλλο κατά συρροή δολοφόνο τον οποίο κυνηγάει ένας πρώην πράκτορας το FBI. Για να τον πιάσει όμως καταλαβαίνει ότι πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται και να φέρεται σαν δολοφόνος κι ο ίδιος…

Veronica

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, μια Ισπανίδα μαθήτρια Λυκείου μαζί με τις συμμαθήτριές της αποφασίζουν να πειραματιστούν με το Ouija board. Το αποτέλεσμα; Ένα δαιμόνιο πνεύμα καταλήγει να τις κυνηγάει!

Φωτό: Instagram @mrsunshinemoviederby