Ετοιμάσου να φας πολύ… ποπκορν


Αυτό το φθινόπωρο έχουμε πολύ «διάβασμα» να κάνουμε! Όχι κι άλλο –πέρα από την εξεταστική-, αλλά ένα απολαυστικό «διάβασμα» με τα… μάτια! Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον μήνα και το υπόλοιπο φθινόπωρο που σημαίνει ότι οι επισκέψεις μας στον κινηματογράφο θα είναι συχνές, για όλους εμάς τους σινεφίλ!

Ποιες ταινίες λοιπόν, αξίζει να δεις;

A Simple Favor

Μια blogger το «παίζει» ντετέκτιβ όταν η φίλη της εξαφανίζεται. Που πήγε η Emily οεο;

Serenity

Ένα νέο-νουάρ θρίλερ είναι ό,τι καλύτερο για τις κρύες βραδιές του φθινοπώρου. Η ζωή ενός ψαρά πρόκειται ν’ αλλάξει όταν αποκαλυφθεί το παρελθόν του…. Spooky….

A Star Is Born

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper (ο οποίος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία) υποδύονται δύο μουσικούς εκ των οποίων ο ένας δεν πρόκειται για έναν… εύκολο χαρακτήρα. Η ταινία δείχνει πώς μια νεαρή σταρ ξεκινάει την καριέρα της η οποία όμως έχει την… ατυχία να ερωτευτεί αυτό τον περίπλοκο μουσικό της country.

Bad Times at the El Royale

Με ένα εκπληκτικό καστ που περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτά των Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm και τον θεϊκό Jeff Bridge, η ταινία μυστηρίου φαίνεται να είναι «αλλού»! Επτά… περίεργοι χαρακτήρες γνωρίζονται σε ένα ξενοδοχείο στη Νεβάδα, που λέγεται El Royale και έχουν μόλις ένα βράδυ για να εξιλεωθούν… Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες…

First Man

Ο Ryan Gosling ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της ταινίας, La La Land, Damien Chazelle, και υποδύεται τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στο φεγγάρι aka Neil Armstrong. Ετοιμάσου για πολύ δράση και δράμα…

Κεντρική φωτό: Instagram @ yamedianews