Ετοιμάσου για πολλά, χαρούμενα δάκρυα!


Κάποιες φορές χρειαζόμαστε μερικές ώρες για να ξεφύγουμε μέσα από μία ταινία η οποία θα μας μεταφέρει σε μία διαφορετική, πλασματική ή πιο… διασκεδαστική πραγματικότητα.

Μια κωμική ταινία είναι ό,τι χρειαζόμαστε κάποιες φορές για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη. Το 2017 ίσως να μην ήταν και η καλύτερη χρονιά από την άποψη κωμικών ταινιών. Το 2018 όμως δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενο, όσον αφορά τις κωμωδίες που έχουν ήδη γυριστεί και που περιμένουμε να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες κάνοντάς έτσι τις βραδιές μας, πιο ξεκαρδιστικές και την χρονιά μας πιο ευχάριστη!

#1. The Clapper

Ποιοι πρωταγωνιστούν: Ed Helms, Amanda Seyfried, Tracy Morgan, και Adam Levine.

Story: Η ιστορία αφορά έναν άνθρωπο που πηγαίνει σε όλες τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ και χειροκροτεί παθιασμένα, μέχρι που τον ανακαλύπτει κάποιος και του προσφέρει την δική του σειρά στην τηλεόραση. Το καστ είναι πολλά υποσχόμενο, οπότε ελπίζουμε και το σενάριο να είναι το ίδιο. Το στόρι πάντως δείχνει ενδιαφέρον.  

#2. Game night

Ποιοι πρωταγωνιστούν: Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Jesse Plemons, και Jeffrey Wright.

Story: Η ταινία ξεκινάει δείχνοντας ένα γκρουπ φίλων που μαζεύεται συνέχεια και παίζει παιχνίδια. Ένα βράδυ όμως, κάποιος απ’ αυτούς δημιουργεί ένα περίεργο παιχνίδι εγκλήματος και μυστηρίου! Όταν ένα πραγματικό έγκλημα λαμβάνει μέρος, που δεν είναι προγραμματισμένο, τότε ξεκινάει η ταινία!

#3. Gringo

Ποιοι πρωταγωνιστούν: David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, και Thandie Newton.

Story: Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στο Μεξικό για δουλειά και ξαφνικά όλα πάνε στραβά (γνωστό σενάριο σε κωμωδίες). Α, παίζει και η Charlize στην ταινία. Οπότε καταλαβαίνεις…

#4. Deadpool 2

Ποιοι πρωταγωνιστούν: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Zazie Beetz, Josh Brolin και Jack Kesy.

Story: Έχει σημασία ποιο είναι το στόρι; Το μόνο που μας νοιάζει είναι ότι επιστρέφει το Deadpool μία από τις πιο αστείες action κωμωδίες. Δηλαδή, ο Deadpool σαν τον Bob Ross; Hilarious!

#5. Ocean's 8

Ποιοι πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafin, Rihanna και Helena Bonham Carter.

Story: Μετά από την διάσημη τριλογία των Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen κτλ., έρχονται γυναίκες να καταλάβουν το καστ του franchise! Γυναίκες εγκληματίες προσπαθούν να κλέψουν ένα πανάκριβο κόσμημα από την έκθεση του Met Gala. Και αγωνία και ξεκαρδιστικές ερμηνείες από εκπληκτικές ηθοποιούς (I’m looking at you Cate Blanchett).