Απόλαυσε από «πρώτο χέρι» τις θαυμάσιες αυτές ιστορίες, πριν μετατραπούν σε Χολιγουντιανές ταινίες πολλών εκατομμυρίων


Υπάρχουν και τα βιβλία, το ήξερες; Γιατί ΟΚ, δεν λέω, λατρεύουμε να βλέπουμε τα adaptations μυθιστορημάτων, βιογραφιών κτλ. πριν γίνουν εντυπωσιακές ταινίες για την μεγάλη οθόνη, αλλά πολλή από την μαγεία αυτών των ιστοριών «χάνεται στην μετάφραση», με σκοπό να μετατραπούν σε catchy ταινίες που θα κόψουν πολλά εισιτήρια.

Πριν λοιπόν, αυτοί οι χολιγουντιανοί αστέρες ενσωματώσουν τους παρακάτω χαρακτήρες, δώσε τους πρώτος μια ευκαιρία και μάθε από… πρώτο χέρι τι συμβαίνει με αυτές τις ιστορίες! Άσε που έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να κυκλοφορήσουν αυτές οι ταινίες για να δεις τι γίνεται…

The Bookseller της Cynthia Swanson

5bookstoreadb4becomemovies_01.jpg

Ποιο είναι το στόρι: Διαδραματίζεται στα ’60s, όπου η Kitty έχει το δικό της βιβλιοπωλείο, αλλά εκείνη ονειρεύεται την δική της οικογένεια με παιδιά. Κάπου εκεί χάνει την πραγματικότητα με την φαντασία..

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία: Η Julia Roberts θα παίξει την Kitty.

The Girl in the Spider's Web του David Lagercrantz

5bookstoreadb4becomemovies_02.jpg

Ποιο είναι το στόρι: Το πρώτο βιβλίο από τότε που ο David Lagercrantz, ανέλαβε το  Millennium trilogy του θρυλικού Stieg Larsson, η ιστορία εξερευνά την οργάνωση που ονομάζεται Spider Society.

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία: Η Claire Foy που θα παίξει την Lisbeth Salander, παίρνοντας την θέση της Rooney Mara.

Boy Erased του Garrard Conley

5bookstoreadb4becomemovies_03.jpg

Ποιο είναι το στόρι: Η ιστορία μιλάει για έναν νεαρό γκέι Βαπτιστή ο οποίος αναγκάζεται από την εκκλησία του να πάει σε ένα… «αντι-γκέι» πρόγραμμα, με σκοπό να γίνει και πάλι στρέιτ…

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία: Η Nicole Kidman, Russell Crowe, και ο Joel Edgerton.

Call Me by Your Name του André Aciman

5bookstoreadb4becomemovies_04.jpg

Ποιο είναι το στόρι: Μια Αμερικανίδα φοιτήτρια ερωτεύεται τον γιο του καθηγητή της για τον οποίο δουλεύει για το καλοκαίρι. Κλασικό ‘80s ρομάντζο.

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία: Η Armie Hammer και οTimothée Chalamet.

Truly Madly Guilty της Liane Moriarty

5bookstoreadb4becomemovies_05.jpg

Ποιο είναι το στόρι: Ένα ζευγάρι που ζει στα προάστια πηγαίνει σε ένα πάρτι μπάρμπεκιου το οποίο τελικά έχει πολύ… μυστήριο!

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία: Η Nicole Kidman και η Reese Witherspoon.