Μια σειρά εμπνευσμένη από τα βιβλία του George R. R. Martin


Μια σειρά εμπνευσμένη από τα βιβλία του George R. R. Martin

 


Η σειρά βιβλίων A Song of Fire and Ice του George R. R. Martin φαίνεται πως θα αποτελέσουν έμπνευση για μια ακόμα τηλεοπτική σειρά, αυτή τη φορά στην Ινδία.

Βέβαια το Rani Mahal (που μεταφράζεται ως "Ο παράδεισος της Πριγκίπισσας") δε θα καταπιάνεται με ολόκληρο το σύμπαν χαρακτήρων των βιβλίων αλλά θα επικεντρώνεται αντ'αυτού σε μια μόνο ιστορία μέσα από αυτά.

Ποιά είναι αυτή; Της Daenerys Targareyn φυσικά, της "μητέρας των Δράκων", όπως έχει γίνει γνωστός ο χαρακτήρας που ερμηνεύει η Emilia Clarke στο Game of Thrones. Στην Ινδική εκδοχή βέβαια το ρόλο θα παίζει η ηθοποιός Sakshi Tanwar, ενώ θα εμφανίζονται και οι χαρακτήρες του Jon Snow και της Cersei Lannister, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Η σειρά θα είναι καθημερινή ενώ αναμένεται να είναι από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές. Ιδιαίτερο βάρος θα δωθεί από πλευράς υπόθεσης στο ρόλο των γυναικών μέσα στη ζωή του παλατιού και τις πράξεις και αποφάσεις τους, με βάση τις δολοπλοκίες και την ίντριγκα που συμβαίνουν μέσα σε αυτό.

Αν λοιπόν θέλετε ακόμα περισσότερο Game of Thrones, ξέρετε Ινδικά και δεν έχετε όρεξη να διαβάσετε τα βιβλία του George R. R. Martin, δεν έχετε παρά να περιμένετε το Rani Mahal.