The truth is (still) out there


The truth is (still) out there

 


Φαίνεται σαν ψέμα ή κάποιο χοντροκομμένο αστείο προς τους φίλους της διαχρονικής σειράς, όμως είναι γεγονός. Τα X-Files θα επιστρέψουν στις οθόνες μας ως μινι σειρά 6 επεισοδίων, 13 ολόκληρα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πορείας τους.

Η επιστροφή της δημοφιλούς σειράς θα περιλαμβάνει όλους τους σημαντικούς "παίκτες" της αρχικής σύνθεσης, από τον David Duchovny και την Gillian Anderson μέχρι τον δημιουργό τους, Chris Carter. Ο τελευταίος μάλιστα δήλωσε πως η πολύχρονη αποχή του σοου ήταν για αυτόν απλά σαν "ένα μεγάλο διαφημιστικό διάλλειμα" και ότι "τόσα χρόνια μετά ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο περίεργος, οπότε είναι η τέλεια στιγμή για να προβληθούν αυτές οι έξι επιπλέον ιστορίες".

Τα X-Files ξεκίνησαν τη καριέρα τους το 1993 και κατάφεραν μέσα σε εννιά χρόνια να κερδίσουν 16 βραβεία Emmy, να γεννήσουν 2 κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και ένα τηλεοπτικό φαινόμενο από το οποίο δε γινόταν να ξεφύγεις κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90.

Μη ψάχνετε για ημερομηνία προβολής, ακόμα δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα, εκτός από το γεγονός πως η παραγωγή ξεκινάει το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς. Για οποιοδήποτε νεότερο όμως το Platform θα σας ενημερώνει άμεσα.