Κάθε Πέμπτη το youthplatform θα σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις αίθουσες.


Επτά νέες ταινίες κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με το κοινό να δείχνει την προτίμησή του, στην θριλερική πρόταση της εβδομάδας, που δεν είναι άλλη από το Annabelle. 44.677 θεατές από τους συνολικά 159.273 που επισκέφθηκαν τις κινηματογραφικές αίθουσες της επικράτειας, αντίκρισαν την ...Annabelle, μια κούκλα που θα την έλεγες και θηλυκό Τσάκι, που κατάφερε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο μέσο όρο θεατών ανά αίθουσα. Κάπως έτσι, το Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε έχασε την πρωτιά μετά από 3 εβδομάδες κυκλοφορίας, συνεχίζοντας ωστόσο ικανοποιητική πορεία παρά την δεύτερη θέση, κι αγγίζοντας συνολικά τα 187.166 εισιτήρια.

6 νεες ταινίες έχουμε για αυτή την εβδομάδα με επιλογές για όλα τα γούστα: απο ταινία για μικρούς φίλους , ελληνική ταινία, μέχρι και ταινία που ίσως παίξει και στις υποψηφιότητες των Όσκαρ. 

 

tainies 23_10_1.jpg

 

Ο Δικαστής /The Judge
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον


Ο Χανκ Πάλμερ επιστρέφει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, γιατί ο πατέρας του, ο δικαστής της πόλης Τζόζεφ Πάλμερ, κατηγορείται για φόνο. Ο Χανκ επιχειρεί να ανακαλύψει την αλήθεια και αναγκάζεται να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του, απ`την οποία είχε αποξενωθεί πριν πολλά χρόνια.
 
{youtube}2kRKuuEoATA{/youtube}

 

Άπληστοι Γείτονες /Good People
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Χένρικ Ρούμπεν Γκενζ με τους: Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Χάντσον, Ομάρ Σι, Τομ Γουίλκινσον


Ο Τομ (Τζέιμς Φράνκο) και η Άννα (Κέιτ Χάντσον) είναι ένα ζευγάρι Αμερικάνων που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν ο γείτονάς τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά προσωρινά, αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 220,000 λίρες. Αν και αρχικά είναι διστακτικοί, αναφορικά με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στον θησαυρό που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα για να ξεχρεώσουν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω - κάτω!
 
{youtube}MS_nDDb0nyI{/youtube}

 

tainies 23_10_2.jpg

 

Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας /The Riot Club
Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Λόνε Σέρφιγκ με τους: Μαξ Άιρονς, Ντάγκλας Μπουθ, Σαμ Ριντ, Σαμ Κλάφλιν


Φάρσες, ακραίες πλάκες και εκκεντρικές εκδηλώσεις είναι στο καθημερινό μενού της διασκέδασης των φοιτητών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ανήκουν στην περιβόητη «Λέσχη της Κομψής Αλητείας». Το σπουδαίο Riot Club είναι μία λέσχη για πλούσιους φοιτητές καλών οικογενειών, στην οποίο όμως κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, αναμένεται να φύγουν εκτός ελέγχου… Εκεί που η εξουσία του χρήματος συναντά τη νεανική και κομψή αλητεία, με πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα για το μέλλον των νεαρών.
 
{youtube}99aeqlJkKJg{/youtube}

 

Τα Χελωνονιντζάκια /Teenage Mutant Ninja Turtles
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Λίμπεσμαν με τους: Μέγκαν Φοξ, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Γουίλ Άρνετ


Το σκότος έχει καταλάβει τη Νέα Υόρκη, καθώς ο δόλιος Σρέντερ και η συμμορία του ελέγχουν τα πάντα, από αστυνομία μέχρι πολιτικούς. Το μέλλον διαγράφεται ακόμα χειρότερο, μέχρι που μια παρέα από τους υπονόμους βγαίνει στην επιφάνεια κι αποδέχεται το πεπρωμένο της. Είναι οι τέσσερις χελώνες νίντζα. Αυτές πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη ρεπόρτερ Έιπριλ Ο`Νιλκαι τον ευφυή καμεραμάν της, Βερν Φένγουικ, για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Σρέντερ και να σώσουν την πόλη.
 
{youtube}Mr-pyoHLEKg{/youtube}

 

 

tainies 23_10_3.jpg

 

 

Το Μαγικό Σπίτι /The House of Magic
Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ, βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι, και η Μάγκι το ποντίκι όμως συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει, και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη το Θάντερ!
 
{youtube}iwLDOpkuahQ{/youtube}

 

Στα Καλά Καθούμενα
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Ζαπατίνας με τους: Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η ζωή του Μπάμπη ανατρέπεται μετά την επεισοδιακή συνάντησή του με την ωραία και δυναμική Αθηνά. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις κι ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει έναν μεγάλο θησαυρό που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η αστυνομία, το μοναστήρι, ένας τεχνικός τηλεόρασης και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας… όλα όσα μπορούν να συμβούν στα καλά καθούμενα!
 
{youtube}hmcsKdp1IWQ{/youtube}