Νέες αφίξεις στη νυχτερινή Αθήνα, για λαχταριστά ποτά και cocktails, μουσικές με τρελό vibe και σύγχρονο design που εντυπωσιάζει


Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται κοντά και όπως ήταν αναμενόμενο εσύ και η παρέα σου ψάχνετε το επόμενο it μαγαζί προς εξερεύνηση, για λαχταριστά ποτά, ψαγμένες μουσικές επιλογές, ενδιαφέροντες θαμώνες, αλλά και design με άποψη που εντυπωσιάζει και φέρνει τα απαραίτητα likes στα Instagram stories σας. Να λοιπόν 4 επιλογές του Platform που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Έπρεπε

https://www.instagram.com/p/CbIXthtqh5P/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Ca-TprfrU0J/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα τελευταία χρόνια, η Κυψέλη έχει αναδειχθεί στο πιο trendy spot της Αθήνας, χάρη στις όμορφες πλατείες της, τα νέα καφέ που φυτρώνουν σε κάθε της γωνιά με μια νέα πρόταση γεύσεων και αρωμάτων, αλλά και τον νέο και ενδιαφέροντα κόσμο που αναμειγνύεται με τον multicultural πληθυσμό της περιοχής. Η ομάδα από τις φιλόξενες Σεϋχέλλες του Μεταξουργείου (δηλαδή η Άννα, ο Πάνος, ο Άγγελος και η Πέννυ) αποφάσισαν να ανοίξουν στην Κυψέλη ένα new age bar που συνδυάζει το καλό finger food με υπέροχα cocktails. Στον υπέροχο λοιπόν πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης, θα δοκιμάσεις δροσερές προτάσεις με αλκοόλ ή χωρίς, συνοδεία τηγανιτών γιγάντων αντί για ξηρούς καρπούς. Ό,τι «έπρεπε» για την γειτονιά!

Αγίας Ζώνης 1, Κυψέλη

Φάλαινα

https://www.instagram.com/p/BtnyGDlHDd-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CJEA5iigDCU/?utm_source=ig_web_copy_link

Με το όνομά της εμπνευσμένο από τη γκαλερί Φάλαινα των ξεκαρδιστικών Απαράδεκτων (που ίσως έβλεπαν κάποτε οι γονείς μας), η Φάλαινα των Εξαρχείων και τα 35 της μόλις τετραγωνικά μέτρα είναι ένα από τα πιο φιλόξενα μπαρ της πόλης, που έβαλαν για τα καλά στον χάρτη της διασκέδασης την οδό Ασκληπιού. Με βιομηχανική αισθητική, neon ροζ φωτισμό και μουσικές για να ανεβάσουν τη διάθεση, θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας γεμίζοντας ολόκληρο το πεζοδρόμιο με τις παρέες που θα γνωρίσετε εκεί.

Ασκληπιού 39, Εξάρχεια

Abstract Athens

https://www.instagram.com/p/CnrtjAssTVa/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cnj-bKcMgfL/?utm_source=ig_web_copy_link

Από τις πολύ πρόσφατες προσθήκες στην αθηναϊκή νύχτα, το Abstract Athens είναι ένα από τα πιο καλόγουστα μπαρ που είδαμε τελευταία, με ποπ αναφορές στο design και ένα χαρακτηριστικό neon sign να αναρωτιέται “How long is now”. Με εξαιρετικά cocktails, αλλά και προτάσεις για φαγητό που θα δώσουν τη λύση σε εκείνη τη λιγούρα που μπορεί να μας πιάνει καμιά φορά με το ποτό.

Αρκτινού 10, Παγκράτι

The Architects of Time

https://www.instagram.com/p/ClBQ3jfKujy/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CjfSZp_r-CD/?utm_source=ig_web_copy_link

Το κτήριο όπου στεγάζεται το νεοσύστατο Architects of Time στην πλατεία Θεοδώρων μας γυρνά πίσω στο 1936 και σίγουρα κρύβει πολύ πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι το υπόγειο του μαγαζιού, όπου σήμερα βρίσκεται το κελάρι με τις επιλογές κρασιών, βρίσκεται στην πραγματικότητα μέσα σε ένα πολεμικό καταφύγιο σε περίπτωση βομβαρδισμών! Στις δε τουαλέτες του μαγαζιού θα βρει κανείς το μότο του, «Ladies & gentlemen, we are floating in space», από τον λατρεμένο δίσκο των Spiritualized που κυκλοφόρησε στα ’90s. Εδώ θα απολαύσετε από νωρίς γευστικές προτάσεις φαγητού, συνεχίζοντας με ευφάνταστα cocktails και πολύ χορό.

Πλατεία Αγίων Θεοδώρων 3, Αθήνα