Πως ένας 23χρονος Βρετανός μετέτρεψε το σπίτι του σε έναν χώρο που μας ταξιδεύει 30 χρόνια πίσω


Τρελαίνεστε κι εσείς για τα 90s και την αισθητική τους; Νοσταλγείτε τις ηλιόλουστες μέρες που ξυπνούσατε για να δείτε βιντεοκασέτες κινουμένων σχεδίων με τα αδέρφια σας ή για να παίξετε φλιπεράκι στον ογκώδη υπολογιστή σας; Ε το ίδιο ένιωθε και ο Jack Walter, ο οποίος αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, μετατρέποντας το σπίτι του σε μια 90s wonderland.

Από τις ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τη διακόσμηση, το σπίτι του Jack Walter χρειάστηκε μόλις 5.000 λίρες για να αποκτήσει το 90s makeover του και μας δίνει τα απαραίτητα retro vibes και έμπνευση για το δικό μας.

Ο 23χρονος εικονογράφος εξόπλισε το σπίτι του με χρηστικά αντικείμενα όπως τηλεόραση «κουτί», μηχάνημα για βιντεοκασέτες, ογκώδη υπολογιστή και άλλα, τα οποία βρήκε κυρίως μέσα από αναζητήσει στο eBay.

Όπως ανέφερε στην Daily Mail, η διακόσμηση των '90s τον κάνει να νιώθει πιο άνετα, καθώς θυμάται τα παιδικά του χρόνια με τη μητέρα και τον πατέρα του.

«Αποφάσισα να μοιραστώ το σπίτι μου στο TikTok αρχικά επειδή βαριόμουν το lockdown και ήθελα να διασκεδάσω. Τότε μίλησα με πολλούς ανθρώπους που μου είπαν ότι θυμούνται πολλά αντικείμενα στο σπίτι μου και ότι αισθάνονται το ίδιο για τα 90s. Αισθάνθηκα επίσης όμορφα, αναγνωρίζοντας ότι δεν είμαι περίεργος άνθρωπος επειδή μου αρέσει αυτή η εποχή και ότι και άλλοι άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης αυτά τα πράγματα. Επειδή μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη και ήμουν το ήσυχο ομοφυλόφιλο παιδί, πάντα ένιωθα κάπως ξένος» ανέφερε στην εφημερίδα.

«Δεν έχουν αλλάξει πολλά στο σπίτι από το 1995» δηλώνει ο Jack και σημειώνει ότι η δεκαετία του '90 είχε την «τέλεια ισορροπία αρκετής τεχνολογίας για να μας ψυχαγωγήσει, αλλά όχι τόσης ώστε να νιώσουμε παραφορτωμένοι».

Ο ίδιος διατηρεί ένα κινητό με κεραία, το οποίο μάλιστα ισχυρίζεται ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει καλύτερο σήμα από τα σύγχρονα. Επιπλέον, διατηρεί και ένα ενδυματολογικό στυλ εντελώς βγαλμένο από τα 90s, ενώ στην ερώτηση του ποια μουσική από εκείνη την περίοδο απολαμβάνει απαντά με σιγουριά ότι αγαπά τις Spice Girls.

Δείτε εδώ το retro σπίτι του Jack Walter:

https://www.instagram.com/p/CRw5wLjh7ZZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CLIXT0Uhfnz/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CLC3uV3Bq0E/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CKhA8bPheRE/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CUGfZhxIC6h/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CR1r79Ihwrh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CQwqhFwBhnL/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CO6DfQwhOOw/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CNZcCelBG3P/?utm_source=ig_web_copy_link