Φωτογραφίες από την αναπάντεχη συνεργασία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη με τον δημοφιλή μουσικό σε ένα club όπου ανυπομονούμε να βρεθούμε


Ένα ψυχεδελικό nightclub στην Ibiza πρόκειται να ανοίξουν ο David Lynch και ο Pharrell Williams, στην πιο αναπάντεχη συνεργασία της χρονιάς.

Ο μάστερ του σουρεαλισμού, γνωστός από το μυστηριώδες Twin Peaks και τα ονειρικά Blue Velvet και Mulholland Drive, αλλά και ένας από τους καλύτερους ποπ μουσικούς των δύο τελευταίων δεκαετιών, πρόκειται να συνεργαστούν σε ένα εγχείρημα που θα ανανεώσει χωρίς αμφιβολία τη νυχτερινή ζωή του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού. Το μοναδικό ψυχεδελικό design του χώρου, βγαλμένο κατευθείαν από το κινηματογραφικό σύμπαν του Lynch, υπογράφει η ηθοποιός Miranda Makaroff, ενώ το club βρίσκετε στην Ανατολική Ibiza.

Στο club θα μπορεί κανείς να γευματίσει σε ένα Balearic-themed εστιατόριο, ενώ θα είναι διαθέσιμα και street-food από την αντίστοιχη αλυσίδα εστιατορίων του Pharrell Williams.

Δεν είναι η πρώτη φορά που David Lynch δοκιμάζεται στο επιχειρείν, αφού ο ίδιος διαθέτει και ένα club στο Παρίσι με τίτλο Club Silencio, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ταινία του Mulholland Drive. Σύμφωνα με το περιοδικό TimeOut, το club El Silencio της Ibiza διαθέτει επίσης τη δική του αίθουσα συναυλιών, βιβλιοθήκη, αλλά και σινεμά.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το club:

https://www.instagram.com/p/CTJ_H1gKqma/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CQ6c7ZChqlM/?utm_source=ig_web_copy_link