Οι υποψίες μας δικαιώθηκαν: ήταν ένα από τα καλύτερα events των τελευταίων ετών. Διάβασε γιατί...


Εντάξει, φαινόταν από την αρχή. Το άρθρο του Platform, που καλούσε τον κόσμο στο party boat του CU Around και της Blue Star Ferries, άρχισε να γίνεται viral. "Party μέσα στο γκαράζ του Blue Star 2, με φοβερές μουσικές, χορό και tattoo". Αρκούσε αυτό το κάλεσμα για το party του Σαββάτου (8 Οκτώβρη) για να αρχίσει να λειτουργεί το social word of mouth. Εκατοντάδες shares ανά ημέρα και σχόλια που έδειχναν την ανυπομονησία για κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί.

IMG_8970.jpg

Τα party του CU Around είναι μοναδικά και όσοι έζησαν την περσινή neon εμπειρία έχουν να το λένε. Οι υπόλοιποι περίμεναν φέτος τη σειρά τους. Και κάποιοι την περίμεναν αρκετά υπομονετικά, ακόμα και φτάνοντας στον χώρο -σου τα είχαμε πει, άλλωστε: έλα νωρίς, γιατί αν γεμίσει, γέμισε! Ο χώρος των 1.500 ατόμων (φαντάσου ότι μόνο τόσοι έκαναν share το άρθρο και... αν βάλεις και κάποια μηδενικά βρίσκεις τον αριθμό εκείνων που ενημερώθηκαν), μάλιστα, στάθηκε μικρός για ένα τέτοιο concept και όσοι καθυστέρησαν έπρεπε να περιμένουν στη σειρά για να αντικαταστήσουν εκείνους που αποχωρούσαν.

IMG_9304.jpg


Πανικός όμως (με την καλή έννοια) και μέσα. Ένα κοινό που χοροπηδούσε δίχως αύριο σε ένα ευρύ φάσμα ήχων ηλεκτρονικής μουσικής, dj sets που μίξαραν διαφορετικά είδη, χωρίς όρια και με τον τρόπο αυτό που μας έχουν συνηθίσει stadium acts του εξωτερικού. Trap, hip hop, dubstep, τα πάντα στο μίξερ, με μοναδικό γνώμονα και αποτέλεσμα το άψογο χορευτικό flow. Με πρωταγωνιστές τους star της εγχώριας mainstream dance, Ace2Ace (που είχαν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο edit στο τωρινό soundtrack του CU, το "Run Boy Run", το οποίο ενθουσίασε), τους φοβερούς RunninSquad, που είχαν προετοιμάσει ειδικά για την περίσταση mashups ("τα οποία κρατάγαμε μόνο για αυτό το event, ώστε να υπάρχει κάτι καινούριο πάνω στo show μας σε σχέση με αυτά που κάνουμε τους τελευταίους 2 μήνες", μας είπαν) και που έχουν κάνει αυτό ακριβώς το mix και το flow επιστήμη, τους πολύ καλούς March & Hardpan, τον Q.B.Mix και την αγαπημένη Μαρίνα από τους Στίχοιμα.

IMG_9276.jpg

Οι Ace2Ace, πάντως, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στη μουσική τους. "Για την βραδιά είχαμε ετοιμάσει ένα δυνατό house set, όπως περιμένει ο κόσμος από τους Ace2Ace, με χορευτικά κομμάτια", δήλωσαν στο Platform, ενώ οι RunninSquad συμπλήρωσαν: "Κάθε φορά που βρισκόμαστε σε event του CU ζούμε κάτι το διαφορετικό. Το event CU Around Hey Sailor party ήταν ένα ακόμα highlight που θα έχουμε να λέμε. Ο κόσμος ήταν πολύ ανεβασμένος και έτοιμος να παρτάρει ως το πρωί και αυτό και έγινε! Χαρήκαμε ιδιαίτερα με την ανταπόκριση του κοινού πάνω στα mashups που ετοιμάσαμε και στα double drops που κάναμε στην βραδιά, μπλέκοντας Trap με EDM και Dubstep". Στο ίδιο κλίμα και οι March & Hardpan, οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι που τους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν underground μουσικές σε τόσο κόσμο, "πόσο μάλλον σε ένα τόσο ιδιαίτερο μέρος όπως είναι ένα καράβι", όπως είπαν χαρακτηριστικά.

IMG_9222.jpg

Γύρω στις 10.15 άνοιξαν οι πόρτες, με τον κόσμο να είναι ήδη ψημένος και με την απαραίτητη διάθεση για να μπει γρήγορα στο κλίμα. Μετά τα μεσάνυχτα ζούσαμε όλοι ένα κλίμα απόλυτης ευφορίας, με τη λαοθάλασσα από κάτω να έχει απόλυτα συντονιστεί με τους DJs που έδιναν κατευθύνσεις και ρυθμό σε όλο το Blue Star από το μεγάλο stage που είχε στηθεί στην κορυφή του γκαράζ.

IMG_8906.jpg

Η δε ατμόσφαιρα γύρω; Παντού τα πανέξυπνα στικεράκια του CU, Energy Lab Bar με τα φτερά της Red Bull και Desperados για όλους, live actions και live art creations για όλους τους tattoo lovers, που είχαν φέτος την τιμητική τους, και διαγωνισμός για full tattoo session δώρο από το Sake Tattoo Crew, το οποίο έβαλε τη δική του στάμπα στο event.

IMG_9422.jpg

Εμείς αποχωρήσαμε καταϊδρωμένοι και εξαντλημένοι από τον χορό κάποια στιγμή, για να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Αυτό το ιδιότυπο rotation έδωσε και την ευκαιρία σε περισσότερους (από την προβλεπόμενη χωρητικότητα του χώρου) να ζήσουν αυτή την εμπειρία, αλλά ακόμα περισσότεροι -φανταζόμαστε- θα πάρουν μια γεύση από τα όσα συνέβησαν μέσω του 360 video που έρχεται στο Platform τις επόμενες μέρες. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να "μπεις" κι εσύ στον χώρο και να περιηγηθείς σαν να είσαι εκεί. Να περπατήσεις μέσα στον κόσμο, να δεις από το stage τον κόσμο από κάτω, να ξελαμπικάρεις κάνοντας μια βόλτα στον χώρο. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με την πραγματική εμπειρία που βιώσαμε και που θα μείνει καρφωμένη στις κορυφαίες θέσεις των καλύτερων events των τελευταίων ετών!
 

IMG_8996.jpg

IMG_9100.jpg

IMG_9079.jpg

IMG_9041.jpg

IMG_9032.jpg

IMG_9129.jpg

IMG_9158.jpg

IMG_9406.jpg

IMG_9591.jpg

IMG_9457.jpg

IMG_9280.jpg