Θάλασσα, βράδυ, καράβι, μουσική και ναυτικοί με τατουάζ. Τώρα θα έχεις κι εσύ μια τέτοια ιστορία...


Η περσινή neon εμπειρία ήταν μοναδική. Φέτος, όμως, η φάση θα είναι ακόμα καλύτερη. Το Σάββατο 8 Οκτώβρη, μέσα στο γκαράζ του Blue Star 2, από το CU Around και τη Blue Star Ferries αναμένεται να ζήσουμε κάτι πολύ διαφορετικό από τα events που έχουμε συνηθίσει: το Blue Star 2 μετατρέπεται σε ένα party boat, inked by... Sake Tattoo Crew. Ένα εντυπωσιακό party με hip hop, EDM, trap και dubstep μουσική, από κορυφία acts μέσα στο γκαράζ, με παράλληλα events και πολύ tattoo. Ναι, οι λάτρεις της tattoo κουλτούρας έχουν την τιμητική τους. «CU Around Hey Sailor Party» είναι ο τίτλος του event και onboard θα είναι φέτος το αγαπημένο μας Sake Tattoo Crew, το μεγαλύτερο tattoo studio στην Ελλάδα.

runningsquad.jpg

Οι μουσικές θα είναι, όπως πάντα στα events του CU, σούπερ: οι Ace2Ace, το μεγάλο act της εγχώριας mainstream dance μουσικής, οι RunninSquad, με τους οποίους έλιωσες στο Electronic Dance Music Edition του CU Onstage τον περασμένο Ιούλιο, οι πολύ καλοί March & Hardpan, ο Q.B.Mix, ενεργός DJ από το 2001 (και με την εκτίμηση και την αναγνώριση όλης της κοινότητας του hip hop και του θεσμού DMC Championship), μέλος φυσικά και του SakeTattooCrew (ειδικεύεται στην καλλιγραφία και το lettering), αλλά και η Μαρίνα από τους Στίχοιμα.

heysailorparty.jpg

Έχει και side events το μενού: Live actions by muralist Insane 51, Live Art creations by Roza and Cris, Be the tattoo artist, Show us what you got (yeah, you), Free Beer Pong sessions by Desperados και Energy Lab Bar με τα φτερά της Red Bull. Υποσημειώσεις και επεξηγήσεις δεν θα σου βάλουμε. Θα τα δεις όλα εκεί. Να ξέρεις ότι θα πιούμε (free) Red Bull και (free) Desperados. Bonus – κλήρωση θα γίνει και για ένα full tattoo session δώρο από το Sake Tattoo Crew. Τι άλλο να σου πούμε! Πρέπει να είσαι εκεί. Στην Πύλη Ε1 του Πειραιά, στο Blue Star 2, από νωρίς (οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00).

Και σου λέμε έλα νωρίς, γιατί αν γεμίσει, γέμισε. Η είσοδος είναι δωρεάν, αρκεί ένας στην παρέα να έχει CU. Party στο 54646 (χρ.0,2€/κωδικο).

Αν έχασες το περσινό, πάρε μια γεύση:

{youtube}RerZK-M3KhQ{/youtube}