Γνωρίστε τους στο Platform


Γνωρίστε τους στο Platform

 

“React” και “The Dream Team” προετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη πρόκληση με το βλέμμα στο Παρίσι. Ποιά είναι αυτή; Μα το Red Bull Can You Make It φυσικά!

 

Τον διαγωνισμό δηλαδή όπου 165 διεθνείς φοιτητικές ομάδες θα πάρουν μέρος στην απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, μιας και ετοιμάζονται να γυρίσουν την Ευρώπη μέσα σε μία εβδομάδα έχοντας κουτάκια RedBull ως το μοναδικό μέσο συναλλαγής. Ανάμεσα τους και δυο ελληνικές, που μας αποκαλύπτουν λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της περιπέτειας, στις 12 Απριλίου, τα πλάνα τους για την μεγάλη πρόκληση.

 

Καλησπέρα παιδιά, πως πάει η προετοιμασία για την μεγάλη περιπέτεια που ετοιμάζεστε να ζήσετε μέσω του Red Bull Can You Make It; Πως αισθάνεστε λίγες μόνο βδομάδες πριν από τη μεγάλη στιγμή;

React: Καλησπέρα,η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο «μουδιασμένοι» γιατί ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει 100% αλλά μπαίνουμε στο κλίμα αυτής της εμπειρίας με σταθερούς ρυθμούς,με σκοπό να πάρουμε όλα τα απαραίτητα πράγματα και να οργανωθούμε σωστά.

The Dream Team: Δεν μας φτάνουν οι ώρες. Όλη μέρα συζητάμε για τον διαγωνισμό και έχουμε τόσες πολλές ιδέες που τρέχουμε για να κάνουμε πραγματικότητα οσες περισσότερες μπορούμε για το ταξίδι. Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η ώρα που θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα ξεκινήσουμε για Σκωτία.

 

Τι τεχνικές και τεχνάσματα θα επιστρατεύσετε προκειμένου να φτάσετε μέχρι το Παρίσι, με μοναδικό σας εφόδιο τα κουτάκια της Red Bull;

React: Οι τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε ως ομάδα βασίζονται κυρίως στην τρέλα που κουβαλάμε τόσα χρόνια σαν παρέα,η όρεξη για το άγνωστο και την περιπέτεια καθώς και ο αυθορμητισμός που μας διακατέχει ως νέους. Συγκεκριμένο τέχνασμα δεν χρειαζόμαστε γιατί το Red bull μπορεί να μας πάει παντού,το Red Bull δίνει φτερά!!!

The Dream Team: Έχουμε αρκετές ιδέες στο μυαλό μας για όταν θα είμαστε εκεί έξω, σίγουρα θα κοιτάξουμε να γνωρίσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε και να τους κάνουμε κομμάτι του διαγωνισμού βοηθώντας μας με όποιον τρόπο μπορούν.

 

Έχετε σκεφτεί πως θα αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες του ταξιδιού; Για παράδειγμα αν κάποια στιγμή δεν καταφέρετε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μείνετε χωρίς μέρος διαμονής για παράδειγμα, είστε έτοιμοι για αυτή τη πρόκληση;

React: Πράγματι,οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν είναι πολλές και για μερικές από αυτές μεριμνήσαμε και έχουμε «φτιάξει» ένα μοντέλο επιβίωσης.Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι όπως είπατε και το θέμα της διανυκτέρευσης,εάν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, έχοντας εξαντλήσει όλες τις δυνατές περιπτώσεις,θα επιλέξουμε ένα (σχετικά) ασφαλές μέρος και θα κοιμηθούμε με βάρδιες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα.

The Dream Team: Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για όλα.Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε πολλά απρόοπτα και θα φέρουμε τους εαυτούς μας στα άκρα.Η καλύτερη λύση σε κάθε δυσκολία θα είναι να την αντιμετωπίσουμε με χιούμορ και με αίσθημα συνεργασίας. Έτσι κι αλλιώς όπου και να είσαι αυτό που μετράει είναι να έχεις καλή παρέα.

 

Πως μάθατε και στη συνέχεια αποφασίσατε να συμμετάσχετε σε μια τέτοια πρωτότυπη περιπέτεια;

React: Την ιδέα για συμμετοχή στον διαγωνισμό έδωσε ο Γιώργος. Δεν χρειάστηκε να μας πείσει γιατί αμέσως αποδεχτήκαμε την πρόσκληση-πρόκληση για μια αξέχαστη εμπειρία.

The Dream Team: Ο Ρωμανός ήταν ο πρώτος που είχε μάθει για τον διαγωνισμό και μία μέρα που αράζαμε μας είπε ‘ετοιμάστε βαλίτσες, πάμε Ευρώπη for free ’ . Μόλις μας εξήγησε τι ακριβώς παίζει με τον διαγωνισμό είχαμε είδη αρχίσει να πακετάρουμε.

 

Έχετε αποφασίσει από ποια από τα πέντε σημεία εκκίνησης θα ξεκινήσετε και έχετε καταστρώσει την διαδρομή που θα ακολουθήσετε, μέχρι να βρεθείτε στον τερματισμό στο Παρίσι;

React: Μας ενημέρωσαν ότι θα ξεκινήσουμε από το Εδιμβούργο και ναι έχουμε καταστρώσει ένα σχέδιο διαδρομής πάνω στο οποίο ποντάρουμε μέχρι στιγμής,αλλά είμαστε λίγο επιφυλακτικοι γιατί δεν ξέρουμε πως θα τα φέρουν οι συγκυρίες του ταξιδιού. Ωστόσο θεωρούμε πως το κομβικό σημείο είναι το πέρασμα από την Αγγλία στην Γαλλία.

The Dream Team: Θα ξεκινήσουμε από την Σκωτία και διασχίζοντας όλη την Αγγλία θα καταλήξουμε στο Ντόβερ όπου και θα προσπαθήσουμε να διασχίσουμε την σήραγγα της Μάγχης για να περάσουμε στην πλευρά της Γαλλίας. Από εκεί δεν μας σταματάει τίποτα και θα είναι θέμα ωρών να καταλήξουμε στο Παρίσι.

 

Έχετε αρχίσει να «χτίζετε» τον αριθμό των followers σας στα social media, μιας και είναι κάτι που θα σας χρειαστεί σε αυτή την δύσκολη αποστολή σας;

React: Έχουμε κάνει κάποια βήματα πάνω σε αυτό το κομμάτι αλλά δυσκολευόμαστε λίγο με την εύρεση ομαδικού υλικού (φωτογραφικού κυρίως) γιατί το ένα μέλος της ομάδας σπουδάζει σε διαφορετική πόλη.Όμως το εμπόδιο είναι μικρό και θα το ξεπεράσουμε εύκολα.

 

The Dream Team: Είδη υπάρχει αρκετή κινητικότητα στα social media και πολύς κόσμος περιμένει να γευτεί αυτή την περιπέτεια μέσα από το ημερολόγιο με τα ποστς που έχουμε. Όσο πλησιάζει το ταξίδι τόσο θα αυξάνονται και οι δημοσιεύσεις μας και ελπίζουμε να το διασκεδάσουν και αυτοί μαζί μας.