10 χρόνια παρουσίας για το International Athens Tattoo Convention


10 χρόνια παρουσίας για το International Athens Tattoo Convention

 

Το International Athens Tattoo Convention γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με μια τριήμερη επετειακή διοργάνωση! Στις 13, 14 και 15 Μαϊου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TAE KWON DO) όλοι οι fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας δίνουν ραντεβού για άλλη μια χρονιά σε ένα φεστιβάλ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και που φέτος εμπλουτίζεται και προσκαλεί τους πιο διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες του είδους.


  
Η προσέλευση στο International Athens Tattoo Convention (ΑΤC) κάθε χρόνο ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, λάτρεις των tattoo και επαγγελματίες του είδους, συγκεντρώνονται στο  Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, άλλοι για να γνωρίσουν τα καλύτερα studio και τους κορυφαίους tattoo artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό, άλλοι για να καταπλήξουν με τα σχέδια και τις τεχνικές τους και πάρα πολλοί ακόμα για να "κάνουν" ένα ξεχωριστό tattoo επιτόπου.Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 10ης επετειακής διοργάνωσης υπογράφει ένας από τους κορυφαίους tattoo artists παγκοσμίως, ο Mike the Athens, γεγονός που έχει συμβάλλει στην προσέλκυση σημαντικών καλλιτεχνών απο το εξωτερικό. Για μια ακόμα χρονιά έχουν προσκληθεί 20 διεθνoύς φήμης tattoo artists κάτι που επίσης σηματοδεί την εορταστική σημασία της φετινής συγκέντρωσης. Ανάμεσά τους και οι: Rudy Fritch, Jondix, Nikko Hurtado, Carlos Rojas, Myke Chambers, Xoil, Ichibay,Holly Fox.


 
Το φετινό ATC είναι μια μεγάλη διοργάνωση που απευθύνεται σε όλη την πόλη! Όλος ο σχεδιασμός έχει ως στόχο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα να μείνουν αρκετές ώρες στον ίδιο χώρο. Φέτος ειδικά, θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο 2 bars με την επιμέλεια του Clumsies και του Socialista που θα δίνουν την δυνατότητα στο κοινό να παραγγείλει απίθανα cocktails. Θα υπάρχουν επίσης οργανωμένα σημεία εστίασης και περίπτερο της Κάισσα με επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.


 
Στο πλαίσιο της έκθεσης του ATC λειτουργούν βέβαια όπως κάθε χρόνο περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadjets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ.


 
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα μία σειρά από happenings που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών:
 

  • Graffiti shows – σε μεγάλες επιφάνειες οι καλλιτέχνες θα δείξουν ορισμένα από τα πιο ευφάνταστα σχέδια τους
  • Skate & bike shows
  • Εναέρια ακροβατικά
  • Shows με street dancers
  • Διαγωνισμούς καλύτερου tattoo ανά κατηγορία * - καθημερινοί, διάρκεια 4 ωρών - κριτές θα είναι οι καλεσμένοι ξένοι καλλιτέχνες
  • Live gigs με γνωστά συγκροτήματα της ελληνικής ροκ και dance σκηνής
  • Καθημερινά DJ sets με τη συμμετοχή επώνυμων ραδιοφωνικών παραγωγών
  • Mεγάλο πάρτυ λήξης με κορυφαίους Djs

 
 
* Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνίζονται οι tattoo artists:
 
Best Black & Grey - 3η ημέρα
Best Colour Neo trad - 2η ημέρα
Best Dottism - 1η ημέρα
Best Of show - 3η ημέρα
Best Realistic - 1η ημέρα
Best Geometry - 1η ημέρα
Best Japanese - 3η ημέρα
Best Old School - 2η ημέρα
Best Tribal - 1η ημέρα
 
 
10ο International Athens Tattoo Convention: H απόλυτη συνάντηση των tattoo lovers, η πιο φαντασμαγορική έκθεση της πόλης.