Μυστικά από το πιο διάσημο ναυάγιο της ιστορίας


 

Μυστικά από το πιο διάσημο ναυάγιο της ιστορίας

 

Οι περισσότεροι έχουμε δει την ταινία - υπερπαραγωγή πολλές φορές - ίσως να έχουμε ρίξει και ένα κρυφό δάκρυ την στιγμή που η Rose συνειδητοποιεί πως ο Jack είναι νεκρός. 

 

Πόσα όμως ξέρουμε πραγματικά για το ναυάγιο του Τιτανικού; 

 

Παρακάτω θα βρεις τρεις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που μάλλον αγνοούσες σχετικά με το παρθενικό ταξίδι του πιο άτυχου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο...

 

Οι υπεύθυνοι του πλοίου είχαν προγραμματίσει ένα σεμινάριο σχετικά με τη σωστή και αποτελεσματική χρήση των σωστικών λεμβών. Για λόγους που δεν μάθαμε ποτέ το συγκεκριμένο σεμινάριο ακυρώθηκε μια μέρα πριν το κρουαζιερόπλοιο χτυπήσει στην άκρη του παγόβουνου.

 

desktop-1411742366.png

 

Θυμάσαι την σκηνή όπου το πλοίο βούλιαζε και η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει με πάθος και συγκέντρωση Vivaldi; Aυτό συνέβη και στην πραγματικότητα. Ναι, το πλοίο βούλιαζε αλλά οι μουσικοί της πρώτης θέσης ήταν υποχρεωμένοι να μην σταματήσουν να παίζουν.

 

desktop-1411742364.png

 

Ο Milton Hershey, ο διάσημος σοκολατοβιομήχανος της εταιρίας Hershey Chocolate, είχε εισιτήριο για να ταξιδέψει με τον Τιτανικό και το ακύρωσε μια μέρα πριν εξαιτίας ενός ξαφνικού επαγγελματικού ραντεβού. Αν έχεις τύχη...

 

desktop-1411742355.png