Και να κάνεις keep up με τα αγαπημένα σου anime, χωρίς να δίνεις μια περιουσία σε φυσικές εκδόσεις!


Όσο ο κόσμος του Japanese animation εξαπλώνεται όλο και περισσότερο με τους λάτρεις των anime να πολλαπλασιάζονται σταθερά τα τελευταία χρόνια, έτσι και το graphic novel counterpart αυτού, τα manga, φαίνεται να κερδίζουν σταθερά νέο φανατικό κοινό. Όμως η ανάγνωση manga είναι και ένα εξαιρετικά ακριβό σπορ, μιας που οι φυσικές εκδόσεις τους είναι πολυάριθμες και δυσεύρετες στη χώρα μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το Platform σου έχει τη λύση με τα 6 καλύτερα sites για να διαβάζεις manga online και εντελώς δωρεάν, κάνοντας παράλληλα keep up με τα αγαπημένα σου anime, χωρίς να δίνεις μια περιουσία!

Crunchyroll

crunchyroll

Πασίγνωστο ως anime streaming service, το Crunchyroll δίνει επίσης τη δυνατότητα στους manga lovers να έχουν πρόσβαση και στις αγαπημένες τους manga σειρές. Με πληθώρα δωρεάν επιλογών στο site, το Crunchyroll διαθέτει και το αντίστοιχο  app ώστε να διαβάζεις και όσο βρίσκεσαι on the go. Για να διαβάσεις όλα τα διαθέσιμα manga, μπορείς να κάνεις ακόμα sign up για το Crunchyroll Premium με μόλις $7.99/μήνα.

Manga Kakalot

mangakakalot

Για περισσότερη ποικιλία, το Manga Kakalot έχει όλα όσα χρειάζεσαι με manga series που εκτείνονται σε 40 διαφορετικά genres, από τα πιο δημοφιλή, μέχρι λιγότερο γνωστά διαμάντια. Κάθε manga chapter είναι ανεβασμένο σε ένα web page, ώστε να κάνεις scroll για να το διαβάσεις ολόκληρο, ενώ έχεις επίσης τη δυνατότητα να αλλάζεις τον image server που χρησιμοποιείς και τα περιθώρια στις σελίδες για εύκολη ανάγνωση.

Manga Owl

m

Με περισσότερα από 100 genres σε manga, η πιθανότητα να βρεις τη niche σειρά που αναζητείς στο Manga Owl είναι τεράστια. Αν μάλιστα είσαι φαν του romance manga, το Manga Owl είναι λογικά ο καλύτερος προορισμός, ενώ εδώ θα βρεις και μερικές από τις πλέον δημοφιλείς σειρές, όπως το Naruto. Θα βρεις επίσης αρκετά μεγάλη ποικιλία σε adult-oriented manga στο site, οπότε μην επιχειρήσεις να το ψάξεις μαζί με τα μικρά σου ξαδερφάκια!

Manga Reborn

mangareborn

Το Manga Reborn αναλαμβάνει τη μετάφραση στα αγγλικά μερικών από τα πιο παραγνωρισμένα manga εκεί έξω, ώστε να μη σου ξεφύγουν και αυτά που δεν θεωρούνται προτεραιότητα για το μαζικό κοινό. Η λειτουργία του γίνεται από εθελοντές μεταφραστές, με το περισσότερο υλικό να είναι δωρεάν, αλλά και με επιλογές σειρών για τις οποίες πληρώνεις ένα συμβολικό ποσό της αρεσκείας σου.

Comic Walker

comicwalker

Ένα από τα μεγαλύτερα ιαπωνικά site για manga, στο οποίο μπορείς εύκολα να αλλάξεις τη γλώσσα στα αγγλικά για να διαβάσεις τα αγαπημένα σου έργα. To Comic Walker ιαθέτει πληθώρα δημοφιλών σειρών δωρεάν, αλλά και άλλες στις οποίες ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσεις ένα μικρό κόμιστρο για την ανάγνωσή τους. Επιπλέον, τα scanned κεφάλαια στο αρχείο του είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και εύκολα στην ανάγνωση.

Book Walker

bookwalker

Το Book Walker είναι το αδερφάκι του Comic Walker, όπου και μπορείς να αγοράσεις πληθώρα από manga. Ωστόσο διαθέτει και πολλούς δωρεάν τίτλους, τους οποίους μπορείς να διαβάσεις σε e-book form. Τα free manga offerings ανανεώνονται συνεχώς, οπότε έχε το νου σου ώστε να τα τσεκάρεις και να βρίσκεις πάντα νέους τίτλους για ανάγνωση. Το Book Walker κάνει επίσης μεγάλες εκπτώσεις σε πολλούς τίτλους manga, οπότε αν σε ενδιαφέρει η αγορά κάποιων, έχε το κατά νου.