26-28 Μαΐου 2017 στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do.


Έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια περίπου από τότε που είχαμε παρουσιάσει την Clio Muse στο platform.gr. Τότε οι Ανδρέας Φατούρος, Γιάννης Νικολόπουλος και η Δάφνη Τσεβρένη μας είχαν δηλώσει ανάμεσα στ’ άλλα: «Θέλαμε, και εξακολουθούμε να θέλουμε πάρα πολύ, να φέρουμε τους ανθρώπους ανά τον κόσμο πιο κοντά με τον πολιτισμό. “Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στα Μουσεία”: αυτή παραμένει η αρχική μας σκέψη και κινητήριος δύναμη της ομάδας».

Η Clio Muse είναι για τρίτη συνεχή χρονιά υποστηρικτής και επίσημη εφαρμογή της Art-Athina, που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Μαΐου 2017 στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου Tae Kwon Do!

Η Art-Athina, το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα, επιλέγει και φέτος την Clio Muse ως επίσημη εφαρμογή ξενάγησης. Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις 43 συμμετέχουσες γκαλερί, τις θεματικές ενότητες της έκθεσης αλλά και τους καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος με τα έργα τους. Επιπλέον, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην έκθεση, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το πέρας της, μέσα από το κινητό του!

ArtAthina2017b.jpg

 

Οι επισκέπτες της Art-Athina μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο Νο 2 της Cliο Muse, και να ανακαλύψουν τα νέα μας θεματικά tours στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα θα μυηθούν στον κόσμο του Clio Muse CREATE, το online σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και να μάθουν πώς να δημιουργούν τις δικές τους ψηφιακές ξεναγήσεις.

Η Clio Muse είναι μία πλατφόρμα διαχείρισης και μεταπώλησης θεματικών πολιτιστικών ψηφιακών διαδρομών που μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει και επιμεληθεί πάνω από 50 εκθέσεις και θεματικές διαδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει βραβευθεί 10 φορές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και στόχος της είναι η προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και του υψηλής ποιότητας περιεχομένου που της παρέχεται από φορείς υψηλού κύρους, σε ένα ευρύ και νεανικό κοινό.

 Η Clio Muse APP είναι διαθέσιμη σε Android και iOS συσκευές, σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και Κινέζικα.