Το manga oneshot “ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” είναι πλέον γεγονός και μπορείτε όλοι να το αποκτήσετε.


Το manga oneshot “ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” (THESSALONIKI THROUGH TIME) είναι πλέον γεγονός και μπορείτε όλοι να το αποκτήσετε.

Την Πέμπτη στις 12 Ιουνίου, 12:00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί ένα Δελτίο Τύπο στο οποίο θα παρουσιάσουμε το έργο και θα απαντήσουμε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων αλλά και όλων των παρευρισκομένων.


Μετά το πέρας της παρουσίασης και των Q&As θα γίνει η διανομή των πρώτων 100 αντιτύπων στους πρώτους τυχερούς παρευρισκόμενους. Η ημέρα αυτή θα σηματοδοτήσει την έναρξη της διανομής του manga σε events της Θεσσαλονίκης: Ευρωπαικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014. Τέλος στο press conference θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα σημεία διανομής του manga, τα events που θα μοιραστεί το manga μέσα στο 2014 και πολλά άλλα.


Το manga “ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” (THESSALONIKI THROUGH TIME), αποτελεί το πρώτο Eλληνικό manga tankoubon που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα σύμφωνα με τις Ιαπωνικές προδιαγραφές και θα διανέμεται δωρεάν καθόλη την διάρκεια του έτους. Στο εγχείρημα αυτό έχουμε την υποστήριξη και την έγκριση του Πολιτιστικού Τμήματος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Ελλάδος, που τίμησε το έργο αναγράφωντας μέσα σε αυτό θερμά λόγια συμπαράστασης.


Είναι η πρώτη φορά που προβάλεται η Θεσσαλονίκη μέσα από το πρίσμα της Ιαπωνικής τεχνοτροπίας του manga και της Ιαπωνικής κουλτούρας που είναι τόσο αποδεκτές από την νεολαία της Ελλάδος και κυρίως της πόλης μας.


Στόχος μας είναι η προβολή της Θεσσαλονίκης μέσα από μία διαφορετική, καινούρια και φρέσκια προοπτική, όπως το manga, αλλά και το video που δημιουργήσαμε για την Thessaloniki: European Youth Capital και τους traceurs (parkour practitioners) που μπορείτε να απολαύστε στο video.

 

{youtube}fMTuRfUiDFU{/youtube}