Τα Caprice Παπαδοπούλου και η M Art σε καλούν να δημιουργήσεις το δικό σου έργο τέχνης. 

 


Ta πιο δημιουργικά και ευφάνταστα έργα θα φιλοτεχνήσουν συλλεκτικές συσκευασίες Caprice και θα προβληθούν στο χώρο τέχνης Μ art Space.


Τα Caprice Παπαδοπούλου σε συνεργασία με την Gallery M Art, πραγματοποιούν την εικαστική ενέργεια “I heart Caprice” και καλούν όλους τους καλλιτέχνες - φοιτητές ή αποφοίτους δημοσίων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με αντικείμενο τις καλές τέχνες, τη φωτογραφία, το video art, την αρχιτεκτονική και το design- να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης εμπνευσμένο από τα Caprice.

Οι 4 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν ως έπαθλο τη διοργάνωση έκθεσης έργων της προσωπικής τους δουλειάς στην Gallery M art Space το 2014 και την εκτύπωση των βραβευμένων έργων Caprice στις συλλεκτικές συσκευασίες Caprice που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα (όχι ομάδες ή οργανισμοί), φοιτητές ή απόφοιτοι δημοσίων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με αντικείμενο τις καλές τέχνες, την φωτογραφία, το video art, την αρχιτεκτονική και το design.

Από τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2013 οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά μέσω του micorsite www.capricepapadopoulou.gr είτε ταχυδρομικά στην M ART Space, την αίτηση συμμετοχής τους στο διαγωνισμό μαζί με ενδεικτικό δείγμα της δουλειάς τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αξιολογηθούν από την εταιρεία M art και οι 40 φιναλίστ που θα επιλεχθούν, θα κληθούν να εμπνευστούν από τα Caprice Παπαδοπούλου και να δημιουργήσουν μοναδικά έργα που θα φιλοτεχνήσουν τις συλλεκτικές συσκευασίες του προϊόντος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το www.capricepapadopoulou.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την M ART μπορείτε να επισκεφθείτε το www.m-art.gr/space.