Κράμα μινιμαλισμού και γεωμετρικού μαξιμαλισμού


Η Κατερίνα Ροδοπούλου επιθυμεί να κατασκευάσει μια διαχρονική παλέτα κοσμημάτων. Στο The Art Of Turtle, διατηρεί δύο μόνιμες συλλογές, την «Balance of Elements» και την «Constellations», τις οποίες κάθε φορά ανανεώνει με τα δικά της χειροποίητα σχέδια.
Στις δημιουργίες της, συνήθως αντικρίζεις ελέφαντες και χελώνες από ασήμι και ορείχαλκο.
Στην πρώτη συλλογή «Balance of Elements» απεικονίζονται τα 5 στοιχεία της φύσης: Γη-Νερό-Αέρας-Φωτιά-Αιθέρας, μέσα από πέντε διαφορετικά ζώα. Το κολίμπρι, ο ελέφαντας, η σαλαμάνδρα, ο ιππόκαμπος και η χελώνα γίνονται σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια.
https://www.instagram.com/p/B37NvDNlK9-/
https://www.instagram.com/p/B3oQfLzFIJx/
https://www.instagram.com/p/B3Pc0CfIPBi/
Η συλλογή “Constellations” συναντάς 12 ζωδιακούς αστερισμούς και επιπλέον τον Οφιούχο, την Κασσιόπεια, τον Ωρίωνα και την Μικρή και Μεγάλη Άρκτο. Αν κάποιο βράδυ ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια, μπορείς να σηκώσεις το διάτρητο κολιέ σου και να βρεις ακριβώς τον αστερισμό που αποτυπώνει.
https://www.instagram.com/p/B4XUK4TFx8r/
https://www.instagram.com/p/ByUnSPgoJuY/
Στην οδό Παρθενώνος 39 στην Ακρόπολη, θα βρεις το εργαστήρι της Κατερίνας. Εναλλακτικά, κάνοντας κλικ στη ιστοσελίδα The Art Of Turtle, μπορείς να θαυμάσεις τα διαχρονικά σύμβολα και τους μύθους των προηγούμενων αιώνων να αντανακλούν σε μια επιφάνεια από ορείχαλκο κι ασήμι.