Πώς θα ανταπεξέλθεις τον χειμώνα;


Το 1976 εμφανίστηκε στην αγορά το μοντέλο SK8-Hi, του οποίου η ευχρηστία κι η ανθεκτικότητα το έχουν καταστήσει ένα παπούτσι που μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από skating. Τώρα, παρουσιάζεται το νέο χειμερινό μοντέλο SK8-Hi MTE 2.0 DX, προκειμένου να πολεμά την κακοκαιρία ή το δύσκολο έδαφος.
vans.jpg
Το πάνω μέρος του είναι αδιάβροχο, διαθέτει στη γλώσσα και τη φτέρνα ειδικό «easy on and off» βοήθημα και είναι εφοδιασμένο με λαστιχένιο προστατευτικό στα δάχτυλα στο μπροστινό μέρος. Στο εσωτερικό του, το μοντέλο MTE 360 διαθέτει τεχνολογία διατήρησης θερμότητας, ώστε να προστατεύεται από τη βροχή, καθώς και UltraCush sock liner & achilles cushioning για επιπλέον άνεση. Επιπλέον, διαθέτει τραχιά και ισχυρή σόλα.
Το ανδρικό SK8-HI MTE 2.0 DX είναι διαθέσιμο σε έναν συνδυασμό από χρώματα μπεζ (dirt) και λευκό, ενώ το γυναικείο μοντέλο αντίστοιχα εμφανίζεται σε συνδυασμό ανοιχτού μωβ (βαλεριάνα) και λευκού.
Μπορείς να βρεις τη νέα συλλογή στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στα νέα καταστήματα στο Golden Hall και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στα official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.