Οι Lannisters πίνουν κρασί. Μπορεί και ουίσκι μετά απ’ αυτό.


Σόρρυ,Tyrion Lannister αλλά αρκετά με το κρασί! Ναι, οι Lannisters έχουν πολύ (πολύ όμως) κρασί στην διάθεσή τους, αρκετό για να μεθούν σε κάθε επεισόδιο του Game of Thrones, παρόλα αυτά γνωστό brand ποτών μας προτείνει να το… ρίξουμε στο ουίσκι!

Όσο εμείς οι φαν του Game of Thrones καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς, brand ποτών αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πασίγνωστο ουίσκι τoυ σε μια νέα και πολύ… “winter-y” εκδοχή!

gotwhiskeys_01.jpgΚυκλοφορεί λοιπόν, μια συλλογή ουίσκι εμπνευσμένο από το Game of Thrones! Το μπουκάλι ουίσκι αναγράφει πάνω του το φημισμένο tag line της σειράς, "Winter Is Here" στο πλαϊνό μέρος, ενώ θα κυκλοφορήσει μια ολόκληρη συλλογή με Game of Thrones Single Malt Scotch Whisky για κάθε Οίκο στο Westeros, αλλά και ένα μπουκάλι αφιερωμένο στο The Night's Watch!gotwhiskeys_02.jpg

Το όνομα του ουίσκι έχει το όνομα “White Walker” –ίδιο με των τρομακτικών creatures στη σειρά (White Walkers) και η συλλογή σύντομα θα πωλείται σε κάβες σε όλο τον κόσμο.

gotwhiskeys_03.jpg

 

Οι τιμές των ουίσκι μπουκαλιών ξεκινούν από τα 30 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 65 δολάρια.

Όπως θα έλεγε και ο Tyrion Lannister: «Τα πάντα είναι καλύτερα με λίγο κρασί (ή… ουίσκι;) στο στομάχι!». Στην υγεία μας βρε παιδιά.

 

Κεντρική φωτό: Instagram @vikingswalkingthrones