Πώς να βελτιώσεις την διαδικτυακή σου εικόνα μέσα από απλά βήματα!


H αισθητική είναι το παν. Αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές έχεις κοιτάξει παραπάνω ώρα μία εικόνα, έχεις αγοράσει ένα ρούχο, έχεις φάει ένα πιάτο φαγητό επειδή σου ήταν όμορφα στο μάτι.

Και το Instagram, όντας μια πλατφόρμα εξαιρετικά χρήσιμη και κυρίως επίκαιρη, μιας και στοχεύει στην «εικόνα» γενικότερα (ζούμε στην εποχή της «εικόνας» εξάλλου), καταλαβαίνεις ότι έχει τελικά μεγάλη βαρύτητα.

Απ’ αυτά που ποστάρεις είτε στο προφίλ σου, είτε στα Instagram Stories είναι λοιπόν, σημαντικό να έχουν ένα αισθητικό ενδιαφέρον.

Και ειδικά, τα Stories, ακόμη και αν τα posts παραμένουν μόλις 24 ώρες online είναι σημαντικό να είναι ενδιαφέροντα και fun!

Μέσα από τα stories πλέον, ενημερωνόμαστε για πολλά και κυρίως αποκτούμε ακόμη περισσότερη επισκεψιμότητα και followers για το προφίλ μας!

Τι να κάνεις λοιπόν, για να τα κάνεις ακόμη καλύτερα;

#1. «Παίξε» με τα fonts

Πειραματίσου με τις διαφορετικές γραμματοσειρές που προσφέρει το IG, αλλά και με τα χρώματα που χρησιμοποιείς γι’ αυτές!

#2. 3D posts

5instastories_hacks_02.jpg

Δημιούργησε τρισδιάστατα γράμματα γράφοντας την φράση που θέλεις να γράψεις, δύο φορές, την μία με λευκά γράμματα και την άλλη στο χρώμα της επιλογής σου. Βάλε την φράση στο λευκό χρώμα στο background και από πάνω αυτή με το χρώμα και το μήνυμα σου θα είναι 3D!

#3. Μην ξεχνάς τα φίλτρα

Τα πολλά (πλέον) και διαφορετικά φίλτρα που προσφέρει το Instagram για τα Stories είναι αρκετά ώστε να κάνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου σαν επαγγελματικά!

#4. Δώσε βάση στα stickers και τα hashtags

5instastories_hacks_03.jpg

Παίξε με τα ενδιαφέροντα stickers που προσφέρουν τα Insta Stories, αλλά και με τα hashtags τα οποία μπορείς να βάλεις ακόμα και σε πλαίσια αν θέλεις και τα οποία προσφέρουν περισσότερους viewers!

#5. Επεξεργάσου τα features

Προσφέρουν τόσα πολλά features τα IG Stories, από την χρήση του Boomerang (φωτογραφία με κίνηση) το stop motion με το οποίο μπορείς να μετατρέπεις τις φωτογραφίες σου σε βίντεο, το rewind (δίνει αντίστροφη κίνηση στα βίντεο), με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικό υλικό! Εκμεταλλεύσου το!