Το Platform.gr και η Odeon, προσφέρουν μοναδικά δώρα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας: "Maze Runner: The Death Cure", που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου.


Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα από τα παρακάτω δώρα της ταινίας "Maze Runner".

- 2 αντι-ανεμικά μπουφάν
- 3 σετ αυτοκόλλητα για αυτοκίνητο 
- 3 premium βραχιόλια χειρός 
- 3 water bottle
- 3 μπρελόκ

mazerun_img2.jpg

Δηλώστε συμμετοχή στον Διαγωνισμό!
Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κερδίσετε αντι-ανεμικά μπουφάν, αυτοκόλλητα για αυτοκίνητο, premium βραχιόλια χειρός, water bottle και μπρελόκ, στείλτε μας email με θέμα "Maze Runner" και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πόλη, νομό) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο διαγωνισμός μας έληξε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό email.

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας.


Λίγα λόγια για την ταινία

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της καθηλωτικής περιπέτειας «Ο Λαβύρινθος» συστήνει νέα όρια αγωνίας και δράσης στο κοινό. O Τόμας αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς, που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WCKD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

Δείτε το trailer:  

{youtube}qx_umUPIstY{/youtube}

Η τριλογία: Από τον «Λαβύρινθο», στις «Πύρινες Δοκιμασίες» και από εκεί στην «Τελική Δοκιμασία»

mazerun_keimeno1.jpgΣτο πρώτο μέρος της τριλογίας, τον «Λαβύρινθο», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιαν) ξυπνά καθώς τον μεταφέρουν στην Κοιλάδα, χωρίς να θυμάται ποιος είναι ή πώς έγινε μέλος μιας κοινότητας νέων: του Μίνο (Κι Χονγκ Λι), αρχηγού του Λαβύρινθου, του Νιουτ (Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ), καλού φίλου και συμβούλου, του Γκάλι (Ουίλ Πούλτερ), αρχηγού και αντιπάλου, και της Τερέζα (Κάγια Σκοντελάριο), της μοναδικής γυναίκας Γκλέιντερ με την οποία ο Τόμας φαίνεται να μοιράζεται μια πικρή ιστορία. Μαζί, θα βρεθούν παγιδευμένοι, περικυκλωμένοι από τοίχους 60 μέτρων, σε έναν λαβύρινθο που συνεχώς μεταλλάσσεται. Και το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμα, αφού όταν οι Γκλέιντερς καταφέρνουν να δραπετεύσουν από τον Λαβύρινθο, ανακαλύπτουν πως βρίσκονται στη μέση της Πύρινης Γης…

Στο δεύτερο μέρος, «Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες», ο Τόμας και οι επιζώντες Γκλέιντερς συναντούν νέους συμμάχους, καθώς ανακαλύπτουν στοιχεία για μια μυστηριώδη ομάδα ανθρώπων, που βρισκόταν πίσω από όλα τους τα «πειράματα» - μια οργάνωση, γνωστή ως WCKD.

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας ξεκινά την ιστορία έξι μήνες αργότερα. Τώρα, τα κίνητρα της WCKD γίνονται πια ξεκάθαρα:  Η Δρ. Άβα Πέιτζ, διευθύντρια της WCKD, είναι κοντά στο να βρει τη θεραπεία για την ασθένειας της Φλόγας, μιας μόλυνσης που έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό της γης. όμως, η θεραπεία έχει ένα πολύ ακριβό τίμημα… Να θυσιαστούν οι λίγοι νέοι που έχουν απομείνει στη γη και έχουν ανοσία στον ιό. Προκειμένου να ελευθερώσει αυτούς που προορίζονται να γίνουν «πειράματα» -- μεταξύ αυτών και ο Μίνο -- ο Τόμας πρέπει να ενωθεί με τους υπόλοιπους επιζώντες, παλιούς και νέους συμμάχους του, και να μπουν στην Τελευταία Πόλη, το οποίο όμως είναι και το τελευταίο προπύργιο της WCKD. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εισβάλλει στο οχυρωμένο αρχηγείο της και να διαλύσουν την οργάνωση από μέσα…

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς «Ο Λαβύρινθος», η δράση αγγίζει νέα επίπεδα. Με τον Ουές Μπολ να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη best-seller τριλογία του Τζέιμς Ντάσνερ, η νέα ταινία της 20th Century Fox, αναμένεται να συναρπάσει τους θεατές! 

mazerun_keimeno2.jpg

Από το βιβλίο στην ταινία

Αν και ο αγώνας ενάντια στη WCKD ξεκινά στο τρίτο βιβλίο, ο Ουές Μπολ Μπολ θεώρησε σκόπιμο να προετοιμάσει το κινηματογραφικό κοινό ήδη από τη δεύτερη ταινία, ξεφεύγοντας έτσι λίγο από την αρχική ιδέα του συγγραφέα.
«Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ακριβώς όπως στο βιβλίο αλλά είναι εμπνευσμένα από αυτό. Και είμαστε πολύ τυχεροί που ο Τζέιμς (Ντάσνερ) συμφώνησε στις δημιουργικές αλλαγές που προτείναμε» αναφέρει ο Μπολ με ευγνωμοσύνη για την ελευθερία που του παραχωρήθηκε, διευκρινίζοντας:  «Το τρίτο βιβλίο διακατέχεται από την ιδέα της αντίστασης, μιλά για μια ομάδα που πάει κόντρα στην WCKD. Εγώ όμως σκέφτηκα «Δε θα ήταν καλύτερο να παρουσιάσουμε αυτή την ιδέα νωρίτερα;» κι έτσι την εμποτίσαμε ήδη από τη δεύτερη ταινία».
«Οι θαυμαστές του βιβλίου είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί στις ιστορίες, ωστόσο κάποια πράγματα δουλεύουν καλύτερα στον κόσμο του σινεμά. Ο Ουές Μπολ ήταν καταπληκτικός στο να βρει ποια είναι αυτά και γι’ αυτό πιστεύω ότι οι θαυμαστές των βιβλίων θα αγκαλιάσουν τις δημιουργικές παρεμβάσεις του» σχολιάζει ο συγγραφέας των βιβλίων, Τζέιμς Ντάσνερ.

Σκηνοθεσία: Ουές Μπολ
Παραγωγή: Ουίκ Γκόντφρι, Μάρτι Μπόουεν,
Λι Στόλμαν, Έλεν Γκόλντσμιθ – Βέιν
Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο’Μπράιαν, Κάγια Σκοντελάριο, 
Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, 
Άινταν Γκίλεν, Κι Χονγκ Λι, Μπάρι Πέπερ, 
Ουίλ Πούλτερ, Πατρίσια Κλάρκσον
Φωτογραφία: Γκιούλα Πάδος
Μοντάζ: Νταν Ζίμερμαν, Πολ Χαρμπ
Μουσική: Τζον Παεζάνο
Διάρκεια: 142’
Διανομή: Odeon
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Θρίλερ 

25 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON