Ποιες είναι οι κορυφαίες εταιρείες στις οποίες θα ήθελαν να εργάζονται. 


Είναι η γενιά που ενηλικιώθηκε μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση (η οποία ακόμα την τρομάζει), μεγάλωσε έχοντας τα πάντα διαθέσιμα μέσα από το Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα και απέκτησε τα περισσότερα πτυχία, μεταπτυχιακά και γενικά γνώσεις από οποιαδήποτε άλλη γενιά πριν από αυτήν. 

Αγνοεί τις προτιμήσεις των προηγούμενων γενεών και δημιουργεί τις δικές της τάσεις. Η γενιά των millennials είναι ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια του κοινωνικού και εργασιακού δυναμικού και για αυτό κορυφαία brands και επιχειρήσεις θέλουν να «αποκρυπτογραφήσουν» τις προτιμήσεις της. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Morning Consult αποφάσισε να κάνει μία έρευνα για να αποκαλύψει σε ποιες εταιρείες θα ήταν υπερήφανοι να δουλεύουν. 

Η έρευνα απευθύνθηκε σε πάνω από 220.000 Αμερικανούς όλων των ηλικιών αλλά τα αποτελέσματα των millennials ήταν τα πιο ενδιαφέροντα, αφού δήλωσαν τις περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας, τις οποίες ήδη γνωρίζουν ως καταναλωτές και οι οποίες έχουν γίνει πολλές φορές θέμα για τους «αντισυμβατικούς» χώρους εργασίας τους. Οι εκπρόσωποι των άλλων γενεών που στράφηκαν περισσότερο σε «κλασικά» brands, όπως η Harley Davidson. 
millennialsmostadmiredcompanies.jpg
Επιπλέον, σύμφωνα με τους αναλυτές, ενδιαφέρονται περισσότερο για εταιρείες που είναι «κοινωνικά αποδεκτές. Αν ήταν σε ένα πάρτι, οι άλλοι θα ήξεραν την εταιρεία στην οποία δουλεύουν και θα ήθελαν να τους μιλήσουν». 

Οι κορυφαίες προτιμήσεις των millennials είναι:
1.Google 
2. Disney
3. Amazon
4. Microsoft
5. Youtube
6. Netflix
7. Apple
8. Sony
9. Nike