Ο μαύρος και άραχνος καφές που (ίσως) ταιριάζει με τη διάθεσή σου.


Κάποιες μέρες νιώθεις ότι δεν έχεις διάθεσή για τίποτα, σε πλημμυρίζουν σκέψεις απαισιοδοξίας και ματαιότητας και το δείχνεις με πολλούς τρόπους. Από τα ρούχα σου, την ομιλία σου (ή μάλλον την έλλειψή της), ε τώρα μπορείς να το δείχνεις και με τον καφέ σου!

Ο goth latte είναι εδώ και έχει γίνει τάση στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Βρετανία και φυσικά τις ΗΠΑ, όπου πρόσφατα ο Unicorn latte, με τα σούπερ γλυκά και χαρούμενα χρώματά του φαίνεται να εκνεύρισε αρκετούς λάτρεις του «μαύρου» και του goth. 

gothlatte2.jpg

Οι κατασκότεινες φωτογραφίες του έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram και αν τις έχει πάρει το μάτι σου ίσως σκέφτεσαι ότι όσο «μαύρη» και να είναι η διάθεσή σου, αυτό τον καφέ δεν θα τον έπινες με τίποτα. 

Όσο και να σου κάνει εντύπωση όμως, ο goth latte μπορεί να είναι καλός και για την υγεία σου, εφόσον καταναλώνεται σε σωστές ποσότητες.

gothlatte3.jpg
Κι αυτό γιατί οφείλει το κατάμαυρο χρώμα του στον ενεργό άνθρακα που προστίθεται στον καφέ της προτίμησής σου. Ο άνθρακας υποτίθεται ότι βοηθάει το σώμα να καθαρίσει από τις τοξίνες, παγιδεύοντάς τες στους εκατομμύρια πόρους του.  

Αν ερχόταν ποτέ και στη δική μας γωνιά του κόσμου, εσύ θα το δοκίμαζες;