Αν έχεις επενδύσει κι εσύ στο «μπλε τικ», ίσως σύντομα απολαμβάνεις ένα πολύ διαφορετικό feed από τους κοινούς θνητούς του κοινωνικού μέσου…


Ένα ειδικό feed στην εφαρμογή του φαίνεται πως τεστάρει αυτήν την περίοδο το Instagram, προσβάσιμο μόνο από όσους χρήστες του πληρώνουν για να είναι verified με το λεγόμενο «μπλε τικ» του. Ο επικεφαλής του κοινωνικού μέσου, Adam Mosseri, γνωστοποίησε τα πλάνα δοκιμών της εταιρείας, με το τρίτο αυτό feed να ονομάζεται "Meta Verified".

Όπως προδίδεται και από την ονομασία του, στο εν λόγω verified feed θα εμφανίζονται αναρτήσεις μόνο από χρήστες που έχουν πληρώσει για να έχουν ή έχουν αποκτήσει στο παρελθόν το περιβόητο «μπλε τικ». Αυτό είναι κάτι που συνήθως διαθέτουν influencers, brands και δημοφιλείς προσωπικότητες στο Instagram.

Το Meta Verified feed θα εμφανίζεται δοκιμαστικά ως μια τρίτη επιλογή κάτω από τα «Following» και «Favorites» του κοινωνικού μέσου όταν πατάει ένας χρήστης το λογότυπό του στο επάνω μέρος της εφαρμογής, για να επιλέξει ποιο feed θα βλέπει.

Η συνδρομή Meta Verified, κοστίζει για την ώρα στην Ελλάδα €13.99/ μήνα, και από ό,τι φαίνεται, το Instagram βάζει τα δυνατά του αυτήν την περίοδο για να την κάνει όλο και πιο ελκυστική.

Στην ανάρτησή του, ο Mosseri δεν διευκρίνισε σε ποια κλίμακα γίνεται η δοκιμή του νέου feed, ωστόσο ενθαρρύνει σε όσους χρήστες εμφανιστεί να το δοκιμάσουν και να δώσουν το feedback τους στην εταιρεία.