Stories και Reels αναβαθμίζονται με στίγμα των χρηστών του κοινωνικού μέσου.


Ένα νέο χαρακτηριστικό για το Instagram δοκιμάζει αυτήν την περίοδο η Meta, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες του social medium να δημιουργούν τα δικά τους stickers και να ομορφαίνουν τα Stories και τα Reels τους με τα δικά τους designs.

Πιο αναλυτικά, το κοινωνικό μέσο θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέγουν το αντικείμενο μιας φωτογραφίας τους, αφαιρώντας αυτόματα το background. Έτσι, θα δημιουργείται ένα αυτοκόλλητο που θα μπορεί να προστεθεί στη συνέχεια πάνω από οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που αλληλεπιδρούσαμε στο μέσο.

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ήταν εκείνος που παρουσίασε το πώς θα λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό του μέσου, αποκαλύπτοντας επίσης πως οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν αυτοκόλλητα όχι μόνο από φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι τους, αλλά και από άλλες κατάλληλες φωτογραφίες που βλέπουν στο feed τους στο Instagram.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει διαθέσιμο το χαρακτηριστικό, όμως κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε λίγες μόλις εβδομάδες πριν την καθολική του εφαρμογή.