Αν είσαι κι εσύ από αυτούς που αφήνουν ανοιχτές δεκάδες καρτέλες στο browser, τώρα τα πράγματα γίνονται καλύτερα!


Ένα ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό έρχεται σύντομα στο δημοφιλέστατο Google Chrome, το οποίο φιλοδοξεί να βάλει τάξη στις αμέτρητες καρτέλες που αφήνουν οι ανοιχτές και τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα περιήγησης θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο κουμπί στην πάνω αριστερή γωνία του UI, μέσα στο dropdown μενού που επιτρέπει αυτή τη στιγμή την αναζήτηση στις ανοιχτές καρτέλες και το εκ νέου άνοιγμα αυτών που έχουν κλείσει πρόσφατα. Το νέο κουμπί θα ονομάζεται «Οργάνωση Καρτελών» και θα βάζει τάξη στα πολύπαθα ανοιχτά tabs ακόμη και των πιο χαοτικών χρηστών εκεί έξω.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται για να αναπτύξει την υπάρχουσα βοηθητική λειτουργία «Ομάδες Καρτελών» και θα μπορεί να οργανώνει τις ανοιχτές καρτέλες των χρηστών, αν ανιχνεύσει κάποια ομοιότητα μεταξύ τους. Αφού κατηγοριοποιηθούν, οι καρτέλες θα μπορούν να προστεθούν σε αντίστοιχες ομάδες με νέο όνομα, ανάλογα πάντα με τις επιθυμίες των χρηστών.

Για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο για όλους το νέο χαρακτηριστικό, η Google όμως συλλέγει αυτήν την περίοδο feedback στην Canary έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Δείτε πιο κάτω πώς περίπου θα λειτουργεί η «Οργάνωση Καρτελών» μέσα από το post που ακολουθεί.