Ο κατάλογος της Sony Pictures έρχεται στο PlayStation Plus.


Τον κινηματογραφικό κατάλογο της Sony Pictures φέρνει η Sony στο PlayStation Plus, ανοίγοντας στους συνδρομητές της υπηρεσίας το πεδίο και στο streaming. Όλη η κίνηση αποτελεί μια αλλαγή στην στρατηγική της streaming υπηρεσίας Bravia Core, η οποία μετονομάζεται σε Sony Pictures Core και αναλαμβάνει να κάνει πιο δελεαστικό το πακέτο του PS Plus Premium και Extra για ακόμη περισσότερους συνδρομητές.

Μέσα από το Sony Pictures Core οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν πάνω από 2.000 ταινίες της Sony απευθείας από την PS4 ή PS5 κονσόλα τους, με τίτλους όπως Spider-Man: Across the Spider-Verse, Uncharted, Bullet Train και Ghostbusters: Afterlife να φιγουράρουν στην κορυφή των επιλογών.

Το πιο σημαντικό τμήμα της ανακοίνωσης όμως είναι ότι η υπηρεσία θα προσφέρει έναν επιλεγμένο κατάλογο 100 δωρεάν ταινιών, ο οποίος θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προς το παρόν προσφέρει ταινίες όπως οι Kingsglaive: Final Fantasy XV και Resident Evil Damnation.

Επιπλέον, όσοι κατεβάσουν το Sony Pictures Core App θα έχουν early access στο downloading ταινιών της Sony όπως το Gran Turismo, πριν αυτές γίνουν διαθέσιμες σε άλλες on demand πλατφόρμες.

Η Sony άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα προσθέσει περισσότερο περιεχόμενο, όπως μερικά από τα καλύτερα anime του Crunchyroll.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν οι εν λόγω παροχές θα προσφέρονται και στην Ελλάδα, αναμένουμε όμως για περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα.