Προϊόντα που σου υπόσχονται δυνατότητα connectivity και χειρισμού με το πάτημα ενός κουμπιού, για να απολαύσεις το καλοκαίρι και να διατηρήσεις τον χώρο σου όπως τον άφησες, ακόμη και όσο βρίσκεσαι στο νησί με την παρέα.


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το τέλος μιας απαιτητικής επαγγελματικής σεζόν ή του εξαμήνου στη σχολή, όπου οι υποχρεώσεις μειώνονται στο ελάχιστο και ξεκινούν οι καλοκαιρινές περιπέτειες των διακοπών. Θάλασσα όλη μέρα, επαφή με τη φύση, ελεύθερος χρόνος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χαλάρωση και flirty διάθεση που θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα. Επειδή το καλοκαίρι είναι όμως πάντα μικρό και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το απολαύσουμε στο full όσο κρατά, το Xiaomi Summer Time είναι εδώ για να κάνει τα πάντα πιο εύκολα, χαρίζοντας extra πόντους ξεγνοιασιάς στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου. Τσέκαρε λοιπόν μερικές από τις έξυπνες συσκευές του οικοσυστήματος της Xiaomi που μπορείς να χειριστείς και μέσω του εύχρηστου Xiaomi Home App, και σου δίνουν δυνατότητα connectivity και χειρισμού με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι θα απολαύσεις το καλοκαίρι της ζωής σου και θα διατηρήσεις τον χώρο σου όπως τον άφησες, ακόμη και όσο βρίσκεσαι στο νησί. Άσε που μερικές από αυτές μπορούν να γίνουν τώρα δικές σου σε μοναδικές τιμές!

Ξέχνα το αμάξι και πάρε το scooter στις διακοπές σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να κάνεις το sightseeing σου στο νησί, ξεχνώντας την οδήγηση αυτοκινήτου για λίγες ημέρες και επιλέγοντας οι μετακινήσεις σου να γίνονται με την άνεση ενός scooter. Με το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra άλλωστε, θα απολαύσεις ένα διπλό σύστημα ανάρτησης για επιπλέον ασφάλεια και άνεση, ενώ με το ελαστικό Xiaomi DuraGel 10” δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ούτε λίγο για τρυπήματα και κραδασμούς στα σοκάκια του νησιού. Και με 940w μέγιστη ισχύ και 70 χιλιόμετρα αυτονομίας, θα το γυρίσεις ολόκληρο πριν καν τελειώσουν οι μέρες των διακοπών. Αν οι ανάγκες σου είναι πιο minimal και τα 25 χιλιόμετρα την ώρα είναι ό,τι πρέπει για να πηγαίνεις από το ένα χωριό στο άλλο χαζεύοντας το τοπίο, τότε το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, με 700w μέγιστη ισχύ και 55 χιλιόμετρα αυτονομίας, αλλά και το ελαστικό Xiaomi DuraGel 10” που θα σε σώσει ξανά. Και μπορείς να το βρεις τώρα στην τιμή των 749€. Τέλος, το Xiaomi Electric Scooter 4 είναι η καλύτερη λύση για κοντινές αποστάσεις, για όσους πρόκειται πραγματικά να εκμεταλλευτούν τις διακοπές τους για την απόλυτη ξεκούραση. Θα το βρεις με 30 χιλιόμετρα αυτονομίας, όριο 25 χιλιομέτρων την ώρα ως μέγιστη ταχύτητα, 600w μέγιστη ισχύ και στη φοβερή τιμή των 549€.

Το smartwatch είναι το απόλυτο gadget των διακοπών

Θέλεις να κάνεις αυτά τα λίγα τηλεφωνήματα όσο βρίσκεσαι πάνω στο SUP και απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα, να μην σε απασχολήσει ούτε λίγο το αν θα βραχεί η συσκευή σου από τα παιχνίδια με την παρέα δίπλα στο κύμα, αλλά και να διατηρήσεις το στυλ σου, ακόμη και εκείνες τις μέρες του χρόνου που δεν θες να σπαταλήσεις χρόνο γι΄ αυτό. Το smartwatch είναι το απόλυτο gadget των διακοπών που πάει το connectivity σε άλλο level και η Xiaomi σου προτείνει τα καλύτερα. Διάλεξε λοιπόν το Redmi Watch 3, με AMOLED οθόνη 1,75”, υποστήριξη τηλεφωνικών κλήσεων, αντοχή στο νερό 5ATM, αλλά και περισσότερες από 200 προσόψεις οθόνης για να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. Θα το βρεις αυτήν την περίοδο στα 109€,για να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου πριν από τη μεγάλη φυγή από την πόλη. Και για εσένα που θέλεις ένα smartwatch με ελαφρύ και λεπτό band για κομψό αισθητικό αποτέλεσμα, το Xiaomi Smart Band 7 Pro είναι η δική σου επιλογή, με AMOLED οθόνη 1,74”, αντοχή στο νερό 5ATM, περισσότερες από 150 προσόψεις οθόνης και στην τιμή των 99,9€.

Earbuds γιατί δεν πας πουθενά χωρίς μουσική

Καλοκαίρι δίχως τις μουσικές σου απλά δεν γίνεται, πόσο μάλλον εκείνες τις ώρες που αράζετε στην παραλία σε κατάσταση ραστώνης ή σε εκείνες τις απογευματινές ποδηλατάδες. Γι’ αυτό και τα Redmi Buds 4 Lite Black είναι το must item του backpack σου, με πολύ μικρό βάρος για πιο άνετη χρήση (3.92 γρ.) και ακύρωση θορύβου ΑΙ για να μην αποσπάσαι από τη φασαρία στο πλοίο. Και με μπαταρία που σε καλύπτει μέχρι και 20 ώρες, μπορεί και να μην χρειαστεί καν να τα φορτίσεις μέχρι την επιστροφή! Θα τα βρεις τώρα σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι συνήθως, στα 29,9€.

Ο φορητός προτζέκτορας θα σε κάνει τον/την entertainment master του camping

Δεν υπάρχει πιο παρεΐστικο concept διακοπών από αυτό του camping, όπου θα πας με 5 φίλες και φίλους και θα επιστρέψεις λογικά με τριπλάσιο αριθμό από αυτούς. Σε αυτό θα βοηθήσουν βέβαια και αυτές οι προβολές ταινιών στο σούρουπο, όταν θα μαζεύεστε από τη θάλασσα για να χαλαρώσετε. Και αυτό θα το κάνεις φυσικά με τον φορητό Mi Smart Projector 2, με οθόνη έως 120¨, ανάλυση 1080p με αυτόματη εστίαση και Android TV με ενσωματωμένο Google Assistant. Όλα αυτά, θα τα βρεις στα 599€.

Οι συσκευές που θα φροντίσουν το σπίτι όσο εσύ ακόμη διακοπάρεις

Και για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία του να αφήνεις το σπίτι σου για καιρό χωρίς φροντίδα, διάλεξε ανάμεσα στις Xiaomi Robot Vacuum X10+, Xiaomi Robot Vacuum X10 και Xiaomi Robot Vacuum S10+, που θα διατηρήσουν καθαρό τον χώρο σου, όπως όταν τον άφησες, επιλέγοντας ανάλογα με τις ανάγκες και το budget σου. Για την ασφάλεια του σπιτιού, διάλεξε μια από τις Xiaomi Smart Cameras C200, C300, C400 που με 360 μοίρες περιστροφή για κάλυψη όλου του χώρου και ανίχνευση κίνησης με ΑΙ θα σε κάνουν να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ενώ φρόντισε για τα κατοικίδια σου με το Xiaomi Smart Pet Feeder & Xiaomi Smart Pet Drinking Fountain, που θα τους εξασφαλίζει 24ωρη τροφοδοσία νερού και τροφής με μόλις 169,9€.

Κάνε λοιπόν το καλοκαίρι σου ακόμη πιο πλούσιο σε εμπειρίες και ξεγνοιασιά, διαλέγοντας από την πλούσια γκάμα προϊόντων οικοσυστήματος της Xiaomi. Θα τη βρεις στα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.