Η Apple Card σε βοηθάει τώρα να αποταμιεύσεις χρήματα για εκείνο το ταξιδάκι που κανονίζετε με την παρέα


Μια νέα υπηρεσία αποταμίευσης με ετήσια απόδοση 4,15% φαίνεται πως είναι έτοιμη να λανσάρει η Apple, με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό να παρουσιάζει το Apple Card που θα μας βοηθήσει να αποταμιεύσουμε χρήματα για εκείνο το ταξιδάκι που κανονίζουμε καιρό με την παρέα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μέχρι στιγμής η εταιρεία, για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση ή υπόλοιπο, ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό μέσω της εφαρμογής Wallet στις συσκευές iPhone που διαθέτουν.

Η νέα υπηρεσία της Apple δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Goldman Sachs και όπως αναφέρεται οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν στο Apple Card επιπλέον χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Με άλλα λόγια, το Apple Card προβλέπεται ήδη να σημειώσει επιτυχία ως υπηρεσία, αφού το γεγονός ότι δεν διαθέτει προϋπόθεση minimum κατάθεσης ή υπολοίπου θα το καταστήσει δημοφιλές στις νεότερες γενιές, που αν και διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, δεν παύουν να σκέφτονται το μέλλον τους και με οικονομικούς όρους και θέλουν να προνοήσουν για την αποταμίευση και την αύξηση των εσόδων τους.