Τι ζητούσαν επί χρόνια οι χρήστες της εφαρμογής, που έρχεται επιτέλους να συμπληρώσει την εμπειρία λειτουργίας της;


Ένα νέο χαρακτηριστικό που επιθυμούσαν εδώ και χρόνια οι χρήστες του πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Instagram σε παγκόσμιο επίπεδο το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg.

Έτσι, θα μπορείτε πλέον να προσθέσετε έως και πέντε links στο bio του Instagram, κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη, ιδιαίτερα στην περίπτωση που το προφίλ σας είναι επαγγελματικό και επιθυμείτε την έκθεση τμήματος της δουλειάς σας σε εκείνο. Το εν λόγω feature ήταν πιθανώς ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά που είχε από τους χρήστες του η εφαρμογή-φαινόμενο στα κοινωνικά μέσα διαμοιρασμού φωτογραφίας και βίντεο.

Πλέον, επιλέγοντας την εντολή “Edit Profile” από την καρτέλα του προφίλ σας, μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε links στο βιογραφικό σας. Σε όσους χρήστες βλέπουν το προφίλ σας θα εμφανίζεται το πρώτο link και από κάτω θα αναφέρεται πόσα ακόμα links ακολουθούν. Επιλέγοντας το πρώτο link που εμφανίζεται, θα αναδυθεί μία οθόνη η οποία θα επιτρέπει στο χρήστη να δει όλα τα links του bio.

Με τη σχετική αναβάθμιση του Instagram γίνονται περιττές υπηρεσίες όπως το δημοφιλέστατο Linktree, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί για να κατευθύνουν τους χρήστες σε περισσότερα links μέσα από ένα μόνο link.

Για να δούμε, θα έχουμε και περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με νέες προσθήκες στις λειτουργίες της εφαρμογής;