Μια αλλαγή που θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς χρήστες της εφαρμογής έρχεται σύντομα


Μια αλλαγή πρόκειται να δούμε σύντομα, δηλαδή μέσα στην ημέρα που διανύουμε, στη δημοφιλέστατη εφαρμογή του Spotify. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία streaming πρόκειται να αντικαταστήσει τη γνωστή καρδιά με την οποία αποθηκεύουμε τα κομμάτια που αγαπάμε στις λίστες μας, με ένα διαφορετικό εικονίδιο.

Η καρδιά αναμένεται να αντικατασταθεί με το σύμβολο “plus” (+ - συν) εικονίδιο, το οποίο θα επιτρέπει να αποθηκεύσουμε κάποιο τραγούδι ή και επεισόδιο podcast σε όποιο προορισμό επιθυμούμε ή φάκελο, με ένα απλό πάτημα.

Μόλις τοποθετηθεί ένα τραγούδι ή ένα podcast στα «τραγούδια που σας αρέσουν» (δηλαδή στα Liked Songs), το εν λόγω εικονίδιο θα πρασινίσει και αν πατήσετε επάνω του θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον προορισμό του ή να το προσθέσετε και σε όποια λίστα επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα.

Το Spotify δήλωσε πως η αλλαγή αυτή έρχεται σαν μια user friendly διαφοροποίηση που θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η υπηρεσία. Η αναβάθμιση του συμβόλου Plus (+) βοηθάει επιπλέον στην εξοικονόμηση χρόνου και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν ό,τι θέλουν, σε πολλές λίστες ταυτόχρονα.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την αλλαγή, πατήστε εδώ.

Η διαθεσιμότητα του plus εικονιδίου ξεκινάει από σήμερα για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Spotify σε περιβάλλον Android και iOS, ενώ θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.