Ξεκινάει η μαζική διάθεση της έκδοσης 22H2 και έτσι όσοι διαθέτουν συσκευές που την υποστηρίζουν θα την λάβουν αυτόματα


Αυτόματα φαίνεται πως ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται όλα τα PCs της Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 11, την αναβάθμιση 22H2, και έτσι όσοι διαθέτουν συσκευές που την υποστηρίζουν δεν θα χρειαστεί να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους για να την αποκτήσουν. Αν ο υπολογιστής σας διαθέτει Windows 10 ή παλιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, αυτή η αλλαγή σας επηρεάζει εξίσου.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση στην support σελίδα της Microsoft τονίζει:

«Σήμερα ξεκινάμε την αυτόματη ενημέρωση των καταναλωτικών και μη-διαχειριζόμενων επιχειρηματικών συσκευών που κάνουν χρήση των Windows 11, version 21H2 Home και Pro σε Windows 11, version 22H2. Από τα Windows 10, βοηθάμε τους χρήστες των Windows να παραμένουν ενημερωμένοι και ασφαλείς με τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows μέσω αυτόματων ενημερώσεων. Χρησιμοποιούμε την ίδια προσέγγιση για τα Windows 11, για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε προστατευμένοι και παραγωγικοί.

Η αυτόματη ενημέρωση στα Windows 11, version 22H2 θα γίνει σταδιακά, ξεκινώντας πρώτα με τις συσκευές που χρησιμοποιούν την έκδοση 21H2 για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όπως πάντα, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια βολική ώρα για την επανεκκίνηση της συσκευής σας και την ολοκλήρωση της ενημέρωσης».

Τα Windows 11 21H2 ήταν η αρχική έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας, με την έκδοση 22H2 να είναι πρακτικά η πρώτη μεγάλη αναβάθμισή του, γνωστή και ως Windows 11 2022 Update.