Kαι το όνομα του Kindle Voyage 


 

Kαι το όνομα του Kindle Voyage 

 

Ακόμα και αν είστε από αυτούς που υποστηρίζουν την τεχνολογική υπεροχή των παραδοσιακών, χάρτινων βιβλίων έναντι των ηλεκτρονικών αναγνωστικών, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στο καινούριο Kindle Voyage της Amazon. To λεπτότερο, και -σύμφωνα με τις κριτικές- το καλύτερο Kindle που παρήγαγε ποτέ η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου (και όχι μόνο) του Jeff Bezos.   To Kindle Voyage, διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, όπως τα προηγούμενα e-readers της Amazon, όμως οι σχεδιαστές της εταιρείας αύξησαν κι άλλο την πυκνότητα των pixels επί της οθόνης τεχνολογίας Carta e-papee, φτάνοντάς την ανάλυσή του στα 300 pixel ανά ίντσα.   Παράλληλα το ειδικά σχεδιασμένο γυαλί της οθόνης, με την τραχειά επιφάνεια, που θυμίζει χαρτί στην αφή, κάνει τη συσκευή ευανάγνωστη ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή κάτω από το ηλιακό φώς. Η φωτεινότητα της οθόνης του Kindle Voyage, έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η Amazon πρόσθεσε τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής της, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου ανάγνωσης.    Τέλος, το νέο Kindle είναι εξοπλισμένο με ένα ανανεωμένο σύστημα αισθητήρων γυρίσματος σελίδας που εκτείνεται καθέτως στα αριστερά και τα δεξιά της οθόνης. Κάθε φορά που ο χρήστης θα το χρησιμοποιεί για να αλλάξει σελίδα, αυτό θα ανταποκρίνεται με μια μικρή δόνηση για πιο αληθοφανή εξομοίωση ανάγνωσης βιβλίου. 

 

kindle_2.jpg

 

 

Το νέο Kindle Voyage, διαθέτει 4 GB αποθηκευτικού χώρου, ικανό να αποθηκεύσει χιλιάδες αρχεία ηλεκτρονικών βιβλίων, και διαθέτει μπαταρία που του προσφέρει διάρκεια λειτουργίας έως 6 εβδομάδες και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε τιμές που ξεκινούν από τα 189 ευρώ (στο Amazon.de).

 

Εκτός από τo Kindle η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει και η διάθεση των ανανεωμένων, έγχρωμων, προσιτών tablets της, σειράς Amazon Kindle Fire HD.    

 

 

Δείτε παρακάτω το νέο Kindle Voyage:

 

{youtube}5-vZqmdwWSo{/youtube}