Το Vodafone CU φέρνει για τη νέα χρονιά μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις ανάγκες επικοινωνίας των φοιτητών σε κινητή και σταθερή, με πολλά προνόμια και εκπλήξεις.


Μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά μόλις τώρα ξεκινά και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή θα είναι και πάλι γεμάτη εκπλήξεις, διασκέδαση με τους φίλους και τις φίλες σου, νέες εμπειρίες και μπόλικη μάθηση γύρω από το αντικείμενο που έχεις επιλέξει να σπουδάσεις. Και φυσικά για να τη ζήσεις όπως σου αξίζει, επικοινωνώντας δίχως εμπόδια με τους δικούς σου ανθρώπους 24/7, το Vodafone CU είναι εδώ για να σου παρέχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά για τις ανάγκες σου σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, δίχως να ξεχνά πολλαπλά προνόμια για εσένα και τους φίλους σου, όπως και μεγάλες εκπλήξεις που σου φτιάχνουν τη μέρα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η φοιτητική ζωή έχει άπειρες φάσεις, το CU έχει δημιουργήσει πακέτα αποκλειστικά για φοιτητές και φοιτήτριες, με περισσότερα data από ποτέ! Έτσι, για όλες εκείνες τις φορές που θέλεις να σε σώσει η συμφοιτήτριά σου στέλνοντάς σου σημειώσεις για το πιο δύσκολο μάθημα του εξαμήνου, το CU σου παρέχει 4,3GB που καλύπτουν και με το παραπάνω τις ανάγκες σου. Παράλληλα, με 1.200 λεπτά και sms, δεν θα ξεμείνεις ποτέ όσο μιλάς με εκείνο το παιδί που έχει έρθει για Erasmus στην πόλη που σπουδάζεις και περιμένει να του δείξεις όλες τις γωνιές και τις εμπειρίες γύρω από αυτήν. Και όλα αυτά μαζί, κάθε φορά που βάζεις κάρτα και ενεργοποιείς το CU Xclusive 8.5, για να μοιράζεσαι όλες τις φοιτητικές του φάσεις.

h

Είτε όμως είσαι κοντά στο τέλος των σπουδών σου, είτε μόλις ξεκίνησες το μεγάλο ταξίδι σου στο πανεπιστήμιο, μπορείς να απολαύσεις και VDSL internet με ταχύτητες έως 100Mbps από 17.90€ ανά μήνα, για να πας το multitasking ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά που θα τρέχεις να προλάβεις ακόμη ένα deadline σε εργασία της σχολής.

Και βέβαια φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο η σχολή, οι υποχρεώσεις και το λιώσιμο στη βιβλιοθήκη, αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που μπορείς να κάνεις ταυτόχρονα, εκμεταλλευόμενος/-η τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις ανάμεσα στις εξεταστικές σου! Με το CU Around, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά του 1+1 στα αεροπορικά εισιτήρια από την SKY express, για εκείνο το 3ήμερο express στην πόλη της επιλογής σου με την παρέα σου, αλλά και να απολαύσεις -20% στις παραγγελίες σου στο efood, κάθε φορά που θα μαζεύεστε για binge watching σειρών στο σπίτι σου. Ένα σπίτι που θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις όσο μοντέρνο και λειτουργικό έχεις εσύ ανάγκη, με έκπτωση 40€ στα καταστήματα JYSK.

Αν από την άλλη έχεις όρεξη για μια ανανέωση στο look σου, με το CU Around θα έχεις -20% για τις αγορές σου από το ASOS, αλλά και -35% στα καταστήματα SEPHORA και στο sephora.gr για να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα SEPHORA Collection και να έχεις πάντα makeup on fleek! Τέλος, με το CU Around επωφελείσαι και με 25€ cash και 2 μήνες free Revolut Premium για τις αγορές σου, όπου εσύ επιθυμείς.

c

Ετοιμάσου λοιπόν, αφού η φετινή χρονιά θα γίνει OPEN 24/7 για όλους τους καινούργιους και παλιούς φοιτητές και φοιτήτριες παρέα με το Vodafone CU!

Αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τις φοιτητικές προσφορές του Vodafone CU εδώ.

c