Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να ανανεώσεις το φοιτητικό σου σπίτι ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς


Μια πολλά υποσχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά και το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεσαι μια ανανέωση στον χώρο σου, που θα σου δώσει την απαραίτητη έμπνευση για να διαπρέψεις και πάλι στις σπουδές σου, κάνοντας ταυτόχρονα το φοιτητικό σου σπίτι λειτουργικό, μοντέρνο και φιλόξενο για εσένα, τους φίλους και τους συμφοιτητές σου. Ποιες είναι λοιπόν οι απαραίτητες συσκευές που κάθε νέος φοιτητής και φοιτήτρια οφείλει να διαθέτει για εύκολη καθημερινότητα και για διασκέδαση άνευ ορίων; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις για τα καλά τη Back2School εμπειρία σου. Και καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Ρομποτική σκούπα

Ναι, καλά άκουσες. Δεν υπάρχει πιο must item για ένα φοιτητικό σπίτι από μια ρομποτική σκούπα, η οποία θα διατηρεί τον χώρο σου πεντακάθαρο, απαλλάσσοντάς σε από μια από τις ομολογουμένως πιο βαρετές δουλειές στο σπίτι. Απλά βάλε την σε λειτουργία και ο χώρος σου θα λάμπει ανά πάσα στιγμή, ενώ εσύ θα κερδίζεις πολύτιμο χρόνο για διάβασμα, αλλά και διασκέδαση στο φουλ. Η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite (σε προσφορά στα 249,00 € από 399,00 €) είναι μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ρομπότ 2-σε-1 που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ η Mi Robot Vacuum-Mop 2 (σε προσφορά στα 299,00 € από 329,00 €) με αναβαθμισμένες έξυπνες interactive λειτουργίες και έως 110 λεπτά διάρκεια ζωής στη μπαταρία της θα καθαρίσει ολόκληρο το σπίτι σε μία μόλις φόρτιση. Αν από την άλλη νιώθεις ότι θέλεις να διατηρήσεις τα πράγματα στο καθάρισμα παραδοσιακά, η Mi Handheld Vacuum Cleaner Light είναι ο τέλειος συνδυασμός ισχύος και πρακτικού σχεδιασμού για αποτελεσματικό καθαρισμό σε ασυναγώνιστη τιμή (σε προσφορά στα 119,90 € από 149,90 €).

h

Smart TV

Μπορεί οι προτεραιότητες ενός φοιτητή ή μιας φοιτήτριας να είναι πάντα το διάβασμα για τη σχολή και όχι το να διαθέτει μια υπερσύγχρονη τηλεόραση στο σπίτι, το ξέρουμε όμως ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με όλες εκείνες τις βραδιές που εσύ και οι φίλοι σου θα μαζευτείτε για ταινία ή για ποδόσφαιρο στο σπίτι σου, περνώντας μαζί τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές. Η Mi TV P1 32" (σε προσφορά στα 219,00€ από 229,00€) είναι μια κομψή συσκευή με έξυπνο και καινοτόμο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές, για υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα και γωνίες θέασης 178°, ενώ αν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, η Mi TV P1 50" (σε προσφορά στα 429,00€ από 449,00€)  είναι ό,τι πρέπει για τον χώρο σου. Ανακάλυψε τη μαγεία του 4K Ultra HD, όπως και των Dolby Vision® και HDR10+, με 219,00 € και 349,00 € αντίστοιχα (από 279,00 € και 449,00 €).

p

Desktop Monitor

Για τις πιο ξεκούραστες εργασίες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, αλλά και για να εξελίξεις τα skills σου στο video editing και τη γραφιστική, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά πες «ναι» σε ένα ολοκαίνουριο desktop monitor που θα ανταποκρίνεται στις όλο και αυξανόμενες με τα χρόνια ανάγκες σου. Το Mi Desktop Monitor 1C 23.8'' (σε προσφορά στα 118,99€ από 149,00 €) θα σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία θέασης, ενώ το Mi Desktop Monitor 27” (σε προσφορά στα 178,99 € από 199,00 €)  διαθέτει ανάλυση 1080P full HD, ιδανική για εργασία ή ψυχαγωγία, αλλά και χρωματική γκάμα 100% sRGB για πιο καθαρή και πιο ζωντανή εμπειρία προβολής.

Gaming Monitor

Αν από την άλλη ένα παραδοσιακό desktop monitor δεν καλύπτει τις ανάγκες σου στο gaming με τις φίλες και τους φίλους σου, τότε το Mi 2K Gaming monitor 27” (σε προσφορά στα 398,99 € από 549,00 €)  θα σου προσφέρει την ευρεία χρωματική γκάμα και τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης που χρειάζεσαι για εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ το Mi Curved Gaming Monitor 34" (2021) (σε προσφορά στα 398,99 € από 598,99 €) σου προσφέρει 30% ευρύτερη προβολή σε σχέση με τις τυπικές οθόνες 16:9, ενώ ειδικότερα στα παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου και στα first-person shooter, το ευρύτερο πεδίο προβολής επιτρέπει να βλέπεις πρώτος τις εξελίξεις στο παιχνίδι, προσφέροντάς σου φυσικά το πλεονέκτημα. Απόκτησέ τις στα 399,00 € από 549,00 και 599,00 € αντίστοιχα.

gaming-monitor

Air Fryer

Φοιτητική ζωή σημαίνει πως το φαγητό της μαμάς ίσως και να σου λείψει όσο βρίσκεσαι σε διαφορετική πόλη για σπουδές. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα ξεχάσεις και να τρως γευστικά και υγιεινά γεύματα, τα οποία μάλιστα θα παρασκευάσεις εσύ εύκολα και γρήγορα. O Mi Smart Air Fryer, με ευρύχωρο κάδο 3,5 λίτρων, εγγυάται υγιεινό μαγείρεμα με λιγότερα λιπαρά και σε απίστευτη ταχύτητα, μιας που το φαγητό μαγειρεύεται μέσω της θερμαινόμενης κυκλοφορίας αέρα 360. Εκεί θα φτιάξεις τσιπς λαχανικών για εκείνες τις φορές που θα μαζευτεί η παρέα σου σπίτι, ενώ θα ψήσεις τις τέλειες φτερούγες κοτόπουλου δίχως λάδι, για να πάρεις μαζί για μεσημεριανό στη σχολή! Θα τον βρεις στα 119,90 € από 149,90 €.

a

Ηλεκτρικό πατίνι

Και μπορεί να πρέπει σίγουρα να εξοπλίσεις το φοιτητικό σου σπίτι για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, για τις φορές όμως που εσύ θα πρέπει να κινείσαι εκτός αυτού πηγαίνοντας στη σχολή ή στα cool μέρη της πόλης όπου σπουδάζεις, το πρόσφατα λανσαρισμένο Xiaomi Electric Scooter 3 Lite θα είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για εύκολες, γρήγορες και οικονομικές μετακινήσεις με στυλ. Επίλεξε ανάμεσα στην Black και White εκδοχή του και κάνε το δικό σου στα 399,00 € από 449,00 €.

scooter-3-lite

Επισκέψου ένα Xiaomi store, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Xiaomi, αλλά και ένα από τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών και κάνε τις αγορές σου σε άτοκες δόσεις, ανανεώνοντας το φοιτητικό σου σπίτι για τη χρονιά που μόλις τώρα ξεκινά. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Back2School περίοδος της χρονιάς θα γίνει ακόμη καλύτερη, γεμίζοντάς σε όρεξη για όλα τα όμορφα που θα έρθουν και σε αυτό το εξάμηνο!