Όλα αυτά που κάνουν τις φιλίες μας το πιο πολύτιμο αγαθό όσο είμαστε φοιτητές αλλά και πολύ μετά το τέλος των σπουδών μας!


Το «χτίσιμο» μιας ουσιαστικής, πραγματικά σημαντικής σχέσης δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει χρόνο και πράξεις. Θέλει να είσαι διαθέσιμος όταν ο άλλος σε χρειάζεται. Να είσαι εκεί. Και όταν έχουμε ανθρώπους που είναι πάντα εκεί, αλλά είμαστε και οι ίδιοι παρόντες και παρούσες για αυτούς, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα πάνε καλά.

Οι φιλίες που χτίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας αποτελούν το απαραίτητο εφόδιο για να μοιραζόμαστε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μας με ανθρώπους με τους οποίους συνδεόμαστε με έναν τρόπο βαθύ και εξελισσόμαστε διαρκώς, τροφοδοτώντας ο ένας τον άλλον με σκέψεις, εμπειρίες και πολλή αγάπη. Και επειδή μια από τις αδιαμφησβήτητα ομορφότερες περιόδους της ζωής μας είναι φυσικά τα φοιτητικά μας χρόνια, πάμε να δούμε γιατί οι φιλίες μας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και γεμάτη χαρές πορεία στο πανεπιστήμιο!

Οι φίλοι μας είναι δίπλα μας κάθε φορά που νομίζουμε ότι θα τα παρατήσουμε

Μια εξεταστική-βουνό και ένα πρόγραμμα γεμάτο εργασίες, deadlines, πίεση και όλων των ειδών τις προκλήσεις, είναι μια συνθήκη που όσο είμαστε φοιτητές και φοιτήτριες μπορεί να μας φέρει στα όριά μας και να μας κάνει να θέλουμε να τα παρατήσουμε. Είναι όμως εκείνες οι στιγμές που οι κολλητές και οι κολλητοί μας θα είναι εκεί, για να μας θυμίσουν πόσο αξίζουμε, πόσο μεγάλη και πολύτιμη είναι η προσπάθεια που κάνουμε και πως όλα θα πάνε τελικά καλά.       

Οι φίλοι μας παρέχουν την απαραίτητη έμπνευση κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό                                                                   

Πανεπιστήμιο και καινοτομία πάνε μαζί. Και οι φίλες και οι φίλοι μας είναι εκείνη η διαρκής πηγή έμπνευσης που μας κάνει να σκεφτόμαστε πολλά βήματα παραπέρα, έχοντας πάντα να προτείνουμε αυτό το κάτι που διαφέρει και πάει την ακαδημαϊκή ζωή και σκέψη μπροστά.

 e98a9753

Φίλες και φίλοι μας τονίζουν τα λάθη μας ώστε να τα διορθώσουμε

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην πορεία μας στο πανεπιστήμιο θα κάνουμε λάθη. Άλλοτε ασήμαντα και άλλοτε τόσο προφανή, που απορούμε εκ των υστέρων πώς δεν τα λαμβάναμε υπόψη μας. Όμως οι φίλες και οι φίλοι μας είναι εκείνοι οι άγρυπνοι προστάτες μας στα χρόνια του πανεπιστημίου, που κάθε φορά που θα ζητήσουμε τη γνώμη τους για μια εργασία ή μια παρουσίαση, θα τη διαβάσουν με ενδιαφέρον, υποδεικνύοντας τα λάθη και τις αστοχίες μας ώστε να τα διορθώσουμε, αλλά και επιβραβεύοντάς μας πάντα για τη συνολική μας προσπάθεια.

Οι φίλοι και οι φίλες μας είναι η πρώτη κοινότητα ανθρώπων που γνωρίζουμε στη ζωή μας

Το πανεπιστήμιο, πέρα από τα μαθήματα και την παραγωγή και κατανάλωση γνώσης, είναι πάνω από όλα μια κοινότητα ανθρώπων, κοινό στοιχείο των οποίων δεν είναι άλλο από την αγάπη για την επιστήμη και τη χαρά που η μάθηση χαρίζει στον κόσμο μας. Οι φίλοι και οι φίλες μας είναι η πρώτη κοινότητα ανθρώπων που γνωρίζουμε στη ζωή μας και τα πολύτιμα μαθήματα και εμπειρίες που συλλέγουμε μαζί με αυτούς είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν όχι απλά να επιβιώσουμε στη φοιτητική μας ζωή, αλλά να τη ζήσουμε στο έπακρο, απολαμβάνοντας ένα από τα πολυτιμότερα «ταξίδια» της ζωής μας.

Όπως οι φίλες και οι φίλοι μας είναι πάντα εκεί για να μας στηρίξουν, έτσι και το WHAT’S UP βρίσκεται πάντα δίπλα μας όλες εκείνες τις στιγμές που το έχουμε ανάγκη. Με διπλάσια data στην ίδια τιμή σε όλα τα πακέτα #GIGA, νέα πακέτα με απεριόριστη ομιλία προς όλους ή ακόμα περισσότερα λεπτά, αλλά και ένα ολοκαίνουριο Reload It που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές ακόμα περισσότερα δώρα και εκπλήξεις σε κάθε ανανέωση, το WHAT’S UP μας θυμίζει ότι πάντα αξίζει #NaEisaiEkei.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook και στο Instagram του What' Up, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του.