Τι να κάνεις για σίγουρη επιτυχία στα ερωτικά σου, όσο βρίσκεσαι στο νησί.


Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν το καλύτερο πεδίο «δράσης» για όλους όσοι είναι single (ή και σε open σχέση, γιατί όχι;), για απολαυστικό flirting και μεγάλες ερωτικές συγκινήσεις. Όσο λοιπόν αναζητείς τον προορισμό των διακοπών σου, διάβασε και τα καλύτερα flirting tips για να μεγαλουργήσεις αυτό το καλοκαίρι στο νησί!

Πες «ναι» στη σιγουριά στον εαυτό σου

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί όταν πρόκειται να ξεκινήσει ένα flirt. Να θυμάστε ότι όλοι είναι εκεί για να περάσουν καλά, οπότε μην φοβάστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση.

Κάνε σεμνά και ευφάνταστα κομπλιμέντα

Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνουμε ένα ειλικρινές κομπλιμέντο, που δεν μας φέρνει φυσικά σε αμηχανία. Σχολίασε λοιπόν κάτι που σου αρέσει πραγματικά στο άτομο που σου αρέσει, όπως το ντύσιμο ή το χαμόγελό του.

Δείξε ενδιαφέρον

Κάνε ερωτήσεις και άκου ενεργά τις απαντήσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι ουσιαστικά και σας φέρνει κοντά σε σύντομο χρόνο.

Να είσαι playful

Το flirting πρέπει να είναι χαλαρό και διασκεδαστικό. Χρησιμοποίησε παιχνιδιάρικα αστεία για να κρατήσεις τα πράγματα ελαφριά και easy going.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Οι μη λεκτικές ενδείξεις μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις λέξεις. Χαμογέλασε, διατήρησε οπτική επαφή και φυσικά γύρνα προς το μέρος του ατόμου που σε ενδιαφέρει με εμφατικό τρόπο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας.

Σεβάσου τα όρια

Στο flirting όπως και σε οτιδήποτε άλλο στη ζωή είναι απαραίτητο να σεβόμαστε τα όρια και τον προσωπικό χώρο των άλλων. Εάν κάποιος δεν είναι δεκτικός στις όποιες επαφές και συνομιλίες σας, μην το πιέζεις. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη συναίνεση για να προχωρήσει κάτι μεταξύ σας.

Να είσαι ο εαυτός σου

Πάνω από όλα, διατήρησε την πίστη σε αυτό που είσαι πραγματικά και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις τίποτα διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύεις. Η αυθεντικότητα είναι ελκυστική και θα σε βοηθήσει να βρεις ένα άτομο που σου αρέσει και εσένα πραγματικά, περνώντας το τέλειο καλοκαίρι.

Πηγή: allyou.gr