Ώρα να απελευθερώσεις τις σκέψεις σου


Αν η εποχή του Αιγόκερου ήταν πολύ αυστηρή για εσάς, αναμένονται αλλαγές: Η σεζόν του Υδροχόου, που ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου, φέρνει όλο το χάος που λαχταρούσατε. Ενώ ο Υδροχόος εξακολουθεί να είναι ένα ζώδιο που σέβεται την παράδοση, αυτή η εποχή αφορά την ελεύθερη έκφραση της δημιουργικότητας και τη δημιουργία χώρων για εκείνους που δεν ταιριάζουν απαραίτητα στο καλούπι. Στην πραγματικότητα, η νέα σελήνη του Ιανουαρίου ενθαρρύνει όλους να πάρουν σειρά σε ό,τι αφορά την ανανέωση ξεπερασμένων εννοιών στη ζωή τους – επομένως μην φοβάστε να σκεφτείτε έξω από το κουτί.

Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει μέσα από το σταθερό, αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, όλοι ενθαρρύνονται τώρα να πάνε ενάντια στο ρεύμα μετά από μια περίοδο δομής, τήρησης κανόνων και αυξημένης πειθαρχίας. Στις 21 Ιανουαρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στην 1 μοίρα του Υδροχόου, ξεκινώντας μια νέα αντίληψη ιδεών που αντιτίθενται στους συμβατικούς τρόπους σκέψης. Μπορεί να μην αισθάνεστε την ανάγκη να αναλάβετε ξαφνική δράση αυτήν την ημέρα, αλλά αντ' αυτού, θα σας ζητηθεί να κάνετε άφθονες σκέψεις και ιδέες. Αν και αυτό δεν είναι ένα σημάδι για γρήγορη δράση, ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για το τι μπορείτε να ονειρευτείτε τώρα, οπότε φροντίστε να σημειώσετε τις σκέψεις σας. Τώρα είναι η ώρα να παίξετε με αντιδημοφιλείς απόψεις ή ιδέες, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενες φαίνονται στους άλλους. Ο μοναδικός τρόπος σκέψης σας είναι αυτός που σας κάνει να διαφέρετε, οπότε μην φοβάστε να αφήσετε την παράξενη σημαία σας να κυματίσει.

https://www.instagram.com/p/CnnSz2ZsevK/

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τη νέα σελήνη του Ιανουαρίου:

Κριός

Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης αυτού του μήνα, θα συμμετέχετε σε διανοητικά διεγερτικές συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων σας και των ομάδων της κοινότητας. Ως ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φέρνετε πρωτότυπες ιδέες και καινοτομίες στο προσκήνιο στις φιλίες σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις εκκεντρικές ιδέες σας με άλλους σήμερα, Κριοί, γιατί είναι βέβαιο ότι θα γίνουν δεκτές.

Ταύρος

Στις 21 Ιανουαρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, αναζωογονώντας έννοιες στην πρώτη γραμμή της επαγγελματικής σας ζωής. Δεν είστε κάποιος που φοβάται τα φτερά σε αυτόν τον τομέα και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να μοιραστείτε τις αυθεντικές σας απόψεις με τους συναδέλφους σας. Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας σήμερα, Ταύροι, οι πρωτότυπες ιδέες σας αξίζουν να ακουστούν. Εάν αναζητούσατε τρόπους να καινοτομήσετε στη δουλειά που κάνετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσετε.

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον ένατο οίκο σας, φέρνοντας φρέσκες, νέες ιδέες στα τρέχοντα συστήματα πεποιθήσεων και φιλοσοφιών σας. Ως συνάδελφος του αέρα, είστε κάποιος που είναι πάντα πρόθυμος να αγκαλιάσει νέες προοπτικές, αλλά αυτή την ημέρα, θα σας ζητηθεί να σκεφτείτε έξω από το κανονικό σας πλαίσιο του μυαλού σας ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό σήμερα, Δίδυμοι — ακόμα κι αν είναι απλώς ένα νέο φαγητό που συνήθως δεν θα έτρωγες ή ένα βιβλίο που συνήθως δεν θα διάβαζες. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, πιστέψτε με, δεν θα βαρεθείτε.

https://www.instagram.com/p/Cnj8SkJOrJ5/

Καρκίνος

Τα χρήματά σας και οι κοινόχρηστοι πόροι σας θα αναζωογονηθούν κατά τη νέα σελήνη της 21ης Ιανουαρίου, αλλά μην ανησυχείτε, οι αλλαγές είναι βέβαιο ότι θα είναι αργές και σταθερές. Ως ζώδιο του ζωδιακού που κυβερνάται από τη Σελήνη, τείνετε να εμμένετε σε ό,τι είναι ασφαλές και οικείο, αλλά αυτή την ημέρα, θα σας ενθαρρύνουν να βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ό,τι έχετε συνηθίσει, ειδικά όταν πρόκειται για τα όρια και τα οικονομικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτείτε διαφορετικούς τρόπους για να διατηρήσετε ισχυρά όρια σήμερα, Καρκίνοι - και να θυμάστε, δεν σας κάνει λιγότερο σταθερό στις απόψεις σας.

Λέων

Αυτόν τον μήνα, οι σχέσεις σας θα βιώσουν κάποια ανανέωση καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον έβδομο οίκο σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους πιθανούς ρομαντικούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, αλλά μπορεί να είναι με ασυνήθιστο τρόπο. Είτε δοκιμάζετε ραντεβού γρήγορα είτε συναντάτε κάποιον μέσω φίλου ενός φίλου, η κοινωνική σας ζωή είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρει κάτι νέο. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να βγάλεις τον εαυτό σου έξω εκεί, Λέων - κάτι που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά.

Παρθένος

Στις 21 Ιανουαρίου, η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει νέα ξεκινήματα στο προσκήνιο στις συνήθειες, τις ρουτίνες και τα τελετουργικά σας. Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που είναι προσανατολισμένο στην παραγωγικότητα, αναζητάτε πάντα νέους, καινοτόμους τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο και αυτή η νέα σελήνη σας προσφέρει νέες, αναζωογονητικές ιδέες. Είτε ανανεώνετε το καθεστώς υγείας σας είτε αλλάζετε το πρόγραμμα εργασίας σας, οι συνήθεις ρουτίνες σας θα ανανεωθούν με σημαντικούς τρόπους.

https://www.instagram.com/p/CnmpySgvHBM/

Ζυγός

Η νέα σελήνη του Υδροχόου θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τις τρέχουσες δημιουργικές σας αναζητήσεις και πάθη και ως συνάδελφοι του αέρα, θα είστε ευγνώμονες για τις νέες ιδέες. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να δοκιμάσετε μια νέα μέθοδο ραντεβού ή έκφρασης, Ζυγοί — ή ακόμα και απλώς να αλλάξετε την οπτική σας. Ως ζώδιο της Αφροδίτης, μπορεί συχνά να δίνεις βάση στην αισθητική, αλλά αυτή η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να επαναστατήσεις λίγο. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα! Ποιος ξέρει; Μπορεί να μην είσαι τόσο παραδοσιακός όσο νόμιζες.

Σκορπιός

Στις 21 Ιανουαρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, ενθαρρύνοντάς σας να καινοτομήσετε στην τρέχουσα οικιακή σας ζωή. Είτε απλά σκέφτεστε να ανανεώσετε τη διακόσμηση είτε να δοκιμάσετε μια νέα ρύθμιση διαβίωσης, τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε την επιθυμία σας για έναν ασυνήθιστο ιδιωτικό κόσμο. Αυτό μπορεί να φαίνεται όπως θέλεις, Σκορπιέ - η παράδοση είναι ούτως ή άλλως υπερεκτιμημένη.

Τοξότης

Στις 21 Ιανουαρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον Υδροχόο, φέρνοντας ανανεωμένες σκέψεις και ιδέες στο προσκήνιο του μυαλού σας. Είστε κάποιος που καλωσορίζει με ανυπομονησία τη διασκέδαση και τις νέες προοπτικές, οπότε αυτό το φεγγάρι είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει να αισθανθείτε έμπνευση. Αν και σήμερα μπορεί να μην είναι η ώρα για παρορμητική δράση, φροντίστε να απολαύσετε την αλλαγή στις απόψεις σας όσον αφορά τις πεποιθήσεις σας. Συντονιστείτε σε ένα νέο podcast ή μοιραστείτε μια μη δημοφιλή άποψη με έναν φίλο. Οτιδήποτε θα κάνει τους τροχούς σας να στροφάρουν με έναν νέο, αντισυμβατικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CnnUSpAOeae/

Αιγόκερως

Αυτόν τον μήνα, η νέα σελήνη του Υδροχόου θα φέρει νέα ξεκινήματα σχετικά με τα χρήματα και τους πόρους σας. Αν αναζητούσατε τρόπους για να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε νέες μεθόδους. Αν και τείνετε να είστε λίγο παραδοσιακοί, οι αντισυμβατικές πρακτικές λειτουργούν καλά για εσάς όταν πρόκειται να χειριστείτε τα οικονομικά σας. Μη φοβάσαι να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου, Αιγόκερε - αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου τη δομή.

Υδροχόος

Στις 21 Ιανουαρίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, φέρνοντας νέα ξεκινήματα στην αίσθηση της προσωπικής σας ταυτότητας. Αν θέλατε να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Κάντε αυτό το κούρεμα ή εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα κεραμικής - οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε άνετα και σίγουροι για το δέρμα σας. Πώς βάζεις τον εαυτό σου και την αυθεντικότητά σου πρώτα; Να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να ζήσετε την αλήθεια σας, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Ιχθύς

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη συνδέονται στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, θα ενθαρρυνθείτε να ανανεώσετε τις τρέχουσες πρακτικές ψυχικής σας υγείας. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μπορεί να φαίνονται διαφορετικές από άλλες, αλλά αν λειτουργεί για εσάς, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Εάν πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον κόσμο και να απολαύσετε τη μοναχικότητα, κάντε το. Η αυτοφροντίδα φαίνεται διαφορετική για τον καθένα και ο τρόπος που φροντίζετε τον εαυτό σας δεν χρειάζεται να έχει νόημα για κανέναν άλλον.

Πηγή