Γειωμένος και σοβαρός, είναι η εποχή του στην καρδιά του χειμώνα


Η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερα για τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε/βγαίνουμε ραντεβού/ή είμαστε σε σχέση—ανεξάρτητα από το φύλο τους. Η αστρολογία μάς επιτρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και πολλά άλλα. Και πιστέψτε με όταν λέω, υπάρχουν πολλά περισσότερα για έναν άντρα Αιγόκερο από όσα αρχικά είχατε καταλάβει. Έτσι, αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου, είστε έτοιμοι για μια απόλαυση, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε ζώδιο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να θέλετε να προσέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Γενέθλια: 22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου

Στοιχείο: Γη

Κυρίαρχος πλανήτης: Κρόνος

Λέξεις-κλειδιά: Αφοσιωμένος, με κίνητρο, σταθερός, πεισματάρης, αφοσιωμένος, φιλόδοξος, λογικός, πρακτικός, καθοδηγούμενος, δομημένος, άμεσος, σκληρά εργαζόμενος, έντονος

Ύμνος αγάπης: "Perfect", του Ed Sheeran

Διάσημοι άνδρες Αιγόκεροι: Zayn Malik, Timothée Chalamet, John Legend, Bradley Cooper, Evan Peters, Liam Hemsworth, Logan Lerman, Eddie Redmayne, Denzel Washington, Ryan Seacrest, Kit Harington, Lin-Manuel Miranda, Orlando Bloom, LeBron James.

 https://www.instagram.com/p/CXvQcsNrrJR/

Με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο

Ο Σκορπιός είναι σταθερό ζώδιο, επομένως έχουν ήδη τη σταθερότητα και την αξιοπιστία που θέλουν τόσο πολύ οι Αιγόκεροι από τον σύντροφό τους, και υπάρχει μια φυσική συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων της γης και των ζωδίων του νερού - σκεφτείτε απλώς έναν κήπο! Οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι και οι δύο λίγο έντονοι και ακολουθούν αυτό που θέλουν, κάτι που τους κάνει ένα φυσικό (αν και κάπως τρομακτικό) ζευγάρι.

Ο Ταύρος είναι άλλο ένα θεαματικό ταίρι για έναν Αιγόκερο. Είναι και τα δύο ζώδια της γης και είναι καλά από την αρχή, και ο αμοιβαίος σεβασμός που έχουν ο ένας για την ισχυρή εργασιακή ηθική του άλλου είναι ένας τεράστιος ενισχυτής συμβατότητας! Ο Αιγόκερως τα πηγαίνει καλά με την Παρθένο, επίσης ζώδιο της γης - και οι δύο είναι γνωστοί για την πρακτική, λογική κοσμοθεωρία τους. Μαζί, μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Δεδομένου ότι είναι στο ίδιο στοιχείο, έχουν πολλά κοινά.

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως έχουν μια αντίθετη έλξη (κυριολεκτικά, είναι αντίθετα στον ζωδιακό κύκλο). Ο συναισθηματικός, περιποιητικός Καρκίνος εξισορροπεί τις λογικές δονήσεις του Αιγόκερου. Αν και δεν έχουν πολλά κοινά όπως ας πούμε, ισορροπούν μεταξύ τους.

Και φυσικά, ποιος ταιριάζει καλύτερα με έναν Αιγόκερο από έναν άλλον Αιγόκερο; Ένα ζευγάρι με διπλό καπάκι είναι ένα ζευγάρι συνολικής ισχύος!!!

 https://www.instagram.com/p/CXujdNyrMRN/

Με ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου

Ο Αιγόκερως και ο Κριός μπορεί να φάνε το κεφάλι τους - το ζώδιο της φωτιάς Ο Κριός έχει να κάνει με τον αυθορμητισμό, ενώ το ζώδιο της γης αγαπά τη δομή και τη σταθερότητα. Μαζί, δημιουργούν μια κατάσταση χάους εναντίον τάξης.

Ομοίως, ο Αιγόκερως μπορεί να δυσκολευτεί να συνδεθεί με το ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό. Ο Ζυγός είναι διασκεδαστικός, ερωτευμένος και αδέσμευτος, ενώ ο Αιγόκερως τείνει να είναι πιο σοβαρός και στωικός. Ο Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα, ενώ ο Αιγόκερως διατηρεί μια μικρότερη ομάδα έμπιστων ανθρώπων.

 https://www.instagram.com/p/CXu74ncs890/

Πώς είναι στο σεξ

Ως το ζώδιο που συνδέεται πιο στενά με τη δομή, ο Αιγόκερως θέλει να παίζει με τη δυναμική της δύναμης στην κρεβατοκάμαρα—είτε πρόκειται για σκληροπυρηνικό BDSM είτε μπορεί να έχει ηδονοβλεπτικές τάσεις. Όποια και αν είναι τα ιδιαίτερα ~ενδιαφέροντα~ τους, έχουν μια kinky πλευρά!

Οι Αιγόκεροι έχουν λεπτομερές «εγχειρίδιο» και πενταετές πρόγραμμα και ναι, σχεδιάζουν αυτές τις ίδιες οργανωτικές δεξιότητες στην κρεβατοκάμαρα. Είτε σχεδιάζουν μια λεπτομερή σκηνή ερωτικής απόλαυσης είτε απλώς κάνουν μια μεγάλη έρευνα προτού διαλέξουν ποιο σεξουαλικό παιχνίδι να αγοράσουν, ξέρουν πώς να σχεδιάζουν και να ερευνούν! Επίσης, θεωρούν ότι το προγραμματισμένο σεξ είναι πολύ καυτό—τους δίνει κάτι να περιμένουν!

 https://www.instagram.com/p/CXmWIr9O_KS/

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Ο Αιγόκερως είναι ο ώριμος, διεκδικητικός μπαμπάς του ζωδιακού κύκλου. Είναι βασικό ζώδιο, που σημαίνει ότι έχει κίνητρα, φιλοδοξίες και ηγετικές τάσεις, αλλά είναι επίσης ζώδιο της γης, κάτι που τον κάνει πρακτικό, παραγωγικό και πιο αξιόπιστο. Το ζώδιό του κυβερνάται από τον Κρόνο, τον αργόσυρτο πλανήτη της ευθύνης και της δομής—άρα είναι πολύ σοβαρός, σχεδόν όλη την ώρα! Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο φυσικός επιχειρηματίας. Είναι στοχευμένος, λαμπρός στον τομέα του και, όπως όλα τα ζώδια της γης, έχει κίνητρο τα χρήματα. Αλλά ακόμα κι αν βγάζει αρκετά χρήματα και για τους δυο σας, τον ενδιαφέρει μόνο να είναι με κάποιον εξίσου εργατικό όπως αυτός. Είναι ο πιο αυθόρμητος τύπος; Λοιπόν, όχι, αλλά η αγάπη του για σένα είναι σταθερή.

Στο προκαταρκτικό στάδιο του ραντεβού, χρειάζεται λίγος χρόνος για να σε κερδίσει αυτός ο τύπος. Γίνεται εύκολα ψυχρός και εκφοβιστικός, παρόλο που πιθανότατα δεν το προσπαθεί, και είναι σκληρό καρύδι. Μόλις βεβαιωθεί ότι τον αγαπάτε, κάνει μια πιο σοβαρή κίνηση. Είναι το ζώδιο της γης που είναι πιο πιθανό να σας πλησιάσει πρώτος, χάρη στην παρακινημένη φύση του ως ζώδιο, αλλά μην περιμένετε λουλούδια και σοκολάτες! Θα σου στείλει ένα μήνυμα ή απλά θα έρθει κοντά σου και θα σου πει: «Γεια σου, μου αρέσεις». Είναι κολλημένος στις ρουτίνες και τα χρονοδιαγράμματα, επομένως πιθανότατα θα σας στείλει μια πρόσκληση στο Ημερολόγιο Google και θα σας το υπενθυμίσει τουλάχιστον μία φορά πριν το γεγονός. Αλλά αν ξεφύγετε το βράδυ του ραντεβού σας την τελευταία στιγμή, καλή τύχη αν τον ξαναδείτε.

Δεν είναι καλός με τα συναισθήματα -είναι το αντίθετο του Καρκίνου, το πιο συναισθηματικό ζώδιο- αλλά προσπαθεί ό,τι καλύτερο και μπορεί για να είναι στοργικός. Το Acts of Service είναι η επιλεγμένη του γλώσσα αγάπης—η γήινη φύση του σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά μόνο για ό,τι είναι απτό, επομένως δεν θα είναι ποτέ υπερβολικά ρομαντικός. Όντας το πιο επαγγελματικό ζώδιο, η μεγάλη βοήθεια που σας προσφέρει έχει τη μορφή βοήθειας σε θέματα καριέρας ή εκπαίδευσης. Θα μπορούσατε να περνάτε μια κολασμένη ολονύχτια ολοκλήρωση μιας παρουσίασης, αλλά από τη στιγμή που θα πάει να βοηθήσει, το όλο έργο ολοκληρώνεται εν ριπή οφθαλμού.

https://www.instagram.com/p/CXtLnx-Mchx/

Όταν είναι μαζί σας, επενδύει τεράστιο χρόνο και ενέργεια στη δική σας προσωπική ανάπτυξη, ώστε να μπορείτε να πετύχετε όλους τους στόχους σας. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ως το πρωταρχικό ζώδιο της γης του ζωδιακού κύκλου είναι να είναι ένας εκπληκτικός ηγέτης που μπορεί να προσφέρει πρακτικές συμβουλές ενώ παράλληλα δίνει το παράδειγμα, το οποίο σίγουρα θα παρατηρήσετε αν είστε αρκετά κοντά του! Όσο μεγάλη κι αν είναι η δουλειά, είναι έτοιμος με ένα σχέδιο. Είναι εξίσου ασυγχώρητος που σας πιέζει να πετύχετε και εσείς την καλύτερη δουλειά σας! Αν είναι σίγουρος ότι και οι δύο κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, τότε είναι ευτυχισμένος. Θέλει μια ισχυρή ένωση μεταξύ δύο εξίσου επιτυχημένων εραστών και μια σχέση με αυτόν τον άντρα υπόσχεται να είναι σταθερή και ασφαλής και να έχει μια μεγάλη διαρκή αξία. Και του αρέσει να είναι σε ένα ζευγάρι εξουσίας…

Ωστόσο, η ζωή δεν είναι πάντα με συνεχείς νίκες, και ο Αιγόκερως δέχεται σοβαρά μεγάλη πίεση από την προσπάθεια να το κάνει. Το να τον εντυπωσιάσεις χρειάζεται πολύ κόπο και μερικές φορές η μόνη ένδειξη της έγκρισής του είναι ένα γρήγορο χαμόγελο ή ένα νεύμα. Είναι επίσης τόσο συγκεντρωμένος στη δουλειά που μπορεί να μείνεις μερικές μέρες χωρίς να τον ακούσεις - η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ζωής δεν είναι το δυνατό του στοιχείο.

Ο άντρας Αιγόκερως δεν είναι παράλογος αλλά προσγειωμένος, όπως όλα τα ζώδια της γης. Είναι απαισιόδοξος, για να είμαι ειλικρινής, και πολλές φορές, η απόμακρη φήμη του προέρχεται από το γεγονός ότι η προοπτική του είναι σπάνια λαμπερή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο μανιακός - πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει τον τραυματισμό ή την απογοήτευση είναι να είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε μήπως είναι πολύ κτητικός ή ελεγκτικός. Λαμβάνει επίσης τον σεβασμό πολύ σοβαρά, και αν νιώθετε ότι σας έχει πατήσει στα δάχτυλα των ποδιών σας, απλώς μιλήστε του γι' αυτό!

Πηγή