Πώς να πιάσεις την κουβέντα και να πετύχεις αυτό που θες με τον πιο cool και αποτελεσματικό τρόπο


Είσαι newbie στο online dating και χρειάζεσαι ιδέες για να πιάσεις την κουβέντα στο crush σου; Σου έχουμε τα καλύτερα conversation starters για να πετύχεις αυτό που θες με τον πιο cool και αποτελεσματικό τρόπο!

Ξεκίνα με χιούμορ

Το χιούμορ παίζει τεράστιο ρόλο στην εντύπωση που κάνουμε σε ένα άτομο που μας ενδιαφέρει, οπότε τι καλύτερο από το να το δείξεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ξεκίνα λοιπόν με ένα μικρό αστειάκι, κάτι χαριτωμένο που σου συνέβη πρόσφατα και σε έκανε να γελάσεις ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς με αφορμή όσα ξέρεις για το άτομο αυτό, που θα το έκαναν να γελάσει. Και σύντομα θα πιάσετε την κουβέντα για τα καλά.

Μη φοβηθείς το small-talk

Το small-talk μπορεί να σπάσει τον πάγο, ακόμη κι όταν ξεκινήσεις την κουβέντα με αφορμή τον καιρό. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, σύντομα η κουβέντα θα πάει εκεί που επιθυμείτε και οι δύο.

Μίλα για τη δουλειά και τις φιλοδοξίες σου

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη δουλειά μας, οι φιλοδοξίες μας γύρω από αυτήν και πολλά ακόμη, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο ως προς το αν θα ταιριάξουμε με έναν άνθρωπο. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να μιλήσεις για όλα αυτά, για να περάσετε σταδιακά και σε άλλες συζητήσεις.

Βάλε το πανεπιστήμιο στη συζήτηση

Όπως και η δουλειά, έτσι και οι σπουδές είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή για να πιάσεις την κουβέντα μαζί του/της, μιλώντας για όλα εκείνα το όμορφα πράγματα που κάνεις ή έκανες στη σχολή και θα μπορούσαν να σας ενώσουν με κάποιον τρόπο.

Εκμεταλλεύσου τις παρέες

Αν έχετε κοινούς φίλους και φίλες, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πιάσεις την κουβέντα με το crush σου με αυτήν την αφορμή. Άσε που σύντομα θα κανονίσετε κοινή έξοδο, επισπεύδοντας τα πράγματα ως προς το φλερτ σας.

Μίλα για αγαπημένες σου στιγμές

Διακοπές, συναυλίες και όποια άλλη όμορφη εμπειρία μπορείς να φέρεις κατά νου. Θα το κάνεις και ακόμα πιο εύκολο σε εσένα και σε εκείνον/-η ως προς το να προταθεί το να κάνετε κάτι μαζί σύντομα.