Τι είναι αυτό που καθιστά το τέταρτο ραντεβού στο πιο κομβικό ως προς το αν θα βρεθείς σε μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο;


Τι είναι αυτό που καθιστά το τέταρτο ραντεβού στο πιο κομβικό ως προς το αν θα βρεθείς σε μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο; Ακολουθούν όλες οι απαντήσεις για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Pixel

Μέχρι το τέταρτο ραντεβού, έχεις επενδύσει αρκετά

Υπάρχει μια περίοδος χάριτος όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, στην οποία δίνεις περιθώρια τόσο σε εκείνον όσο και σε εσένα ώστε να καταλάβεις αν ταιριάζετε πραγματικά, αν σου αρέσει όντως και αν υπάρχουν προοπτικές να εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση σε κάτι όμορφο, βαθύ και με μεγάλη διάρκεια. Το τέταρτο ραντεβού είναι εκείνη η χρονική στιγμή που αυτή η περίοδος αρχίζει να φθίνει, με τους δύο από εσάς να έχουν επενδύσει επαρκώς και αποφασίσει ουσιαστικά αν επιθυμούν ή όχι να συνεχιστεί αυτό που έχετε.

Το τέταρτο ραντεβού είναι και όταν τελειώνουν οι δικαιολογίες

Το πρώτο διάστημα που βγαίνεις μαζί του/της είναι ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να εντοπίζεις κάποια χαρακτηριστικά του/της που δεν σου πολυαρέσουν, όμως δεν είσαι και σίγουρος/-η για το αν είναι ιδέα σου ή όχι. Μέχρι το τέταρτο ραντεβού όμως μπορείς να καταλάβεις πια αν έχεις πράγματι να κάνεις με red flags τα οποία θα έπρεπε να σε απωθήσουν από το να συνεχίσεις μαζί με το άτομο αυτό.

Από το τέταρτο ραντεβού και μετά μπορείς να ξεσκαρτάρεις

Υπάρχουν εκεί έξω αρκετοί άνθρωποι που σπαταλούν τον χρόνο σου, λέγοντας μεγάλες κουβέντες, και κάνοντάς σε να πιστεύεις ότι θα βρεθείτε μαζί σε μια έντονη σχέση. Μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν ξαφνικά ώστε να αναζητήσουν το επόμενο «θύμα». Κι όμως, μετά από τέσσερα ραντεβού μπορείς να αντιληφθείς από τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου αν είναι έτσι ή ένας πραγματικά σοβαρός και γεμάτος σεβασμό άνθρωπος, ώστε να αποφύγεις το να σε «παίξουν».

Τα τέσσερα ραντεβού σε αναγκάζουν να δεις πραγματικά τι θέλεις και εσύ

Δεν είναι πάντα οι άλλοι που δεν ψήνονται για κάτι σοβαρό. Μπορεί να είσαι και εσύ «ένοχος» ή «ένοχη». Και μετά από τέσσερα ραντεβού όπου και έχετε γνωριστεί επαρκώς μπορείς πια να καταλάβεις και για εσένα τον ίδιο/την ίδια αν επιθυμείς πραγματικά να σοβαρέψουν τα πράγματα μεταξύ σας.

Μετά από τέσσερα ραντεβού δικαιολογείται το να θέλετε κάτι παραπάνω

Μετά τα τέσσερα πρώτα ραντεβού, πραγματικά δικαιολογείται το να επιθυμείτε και οι δύο κάτι παραπάνω, θέλοντας σταδιακά να γνωρίσετε και τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του το άτομο με το οποίο βγαίνετε, τις καθημερινές του συνήθειες, τον χώρο στον οποίο μένει και τόσα άλλα. Με άλλα λόγια να μπείτε και με τη βούλα σε μια σχέση.