Πόσος καιρός πρέπει τελικά να περάσει προτού αρχίσετε να δηλώνετε και επίσημα ζευγάρι;


Οι πρώτες εβδομάδες dating με ένα άτομο που σου αρέσει είναι και το καλύτερο διάστημα που περνάς με αυτό, βιώνοντας παράλληλα ένα γλυκό άγχος ως προς το αν θα ήθελε και εκείνο να πάνε τα πράγματα πιο σοβαρά μεταξύ σας, μπαίνοντας και επίσημα σε μια σχέση. Πόσο λοιπόν καιρό πρέπει να περιμένεις ώστε να κάνεις την κουβέντα με εκείνον ή εκείνη που σου έχει κλέψει την καρδιά, ώστε να δεις αν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα ως προς το πώς προχωρά (αν προχωρά) η σχέση σας; Διάβασε παρακάτω όλες τις ενδείξεις για την κατάλληλη στιγμή που περιμένεις.

Οι τέσσερις εβδομάδες είναι ένα συνηθισμένο χρονικό πλαίσιο

Μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες συστηματικού dating μπορείς πράγματι να συζητήσεις με το άτομο με το οποίο βγαίνετε αν υπάρχει η προοπτική να γίνουν πιο επίσημα τα πράγματα μεταξύ σας, αλλά και το αν θα είστε σε μια αποκλειστική σχέση. Σίγουρα το διάστημα διαφέρει αν συναντιέστε μόλις μια φορά την εβδομάδα και αν δεν ζείτε στην ίδια πόλη ή συντρέχουν άλλες έκτακτες καταστάσεις που δυσκολεύουν κάπως την επικοινωνία σας και τη περιοδικότητά της.

Όταν τα πράγματα μεταξύ σας είναι παραπάνω από το σεξ

Το σεξ μεταξύ σας είναι τέλειο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που σας δένει. Όταν αρχίζουν οι μικρές χειρονομίες και από τις δύο μεριές που υποδηλώνουν την ανάπτυξη συναισθημάτων, τότε είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα και να γίνετε επίσημα ζευγάρι.

Δεν χρειάζεται να κανονίζετε τα ραντεβού σας και τόσο πολύ

Όταν για να βρεθείτε δεν χρειάζεται να έχετε κανονίσει μέρες πριν το ραντεβού σας, αλλά γίνεται με μεγαλύτερο αυθορμητισμό, τότε τα πράγματα είναι ήδη σοβαρά και δεν το έχεις καταλάβει.

Ο ένας περιλαμβάνει τον άλλον σε μελλοντικά πλάνα

Αν από τον Απρίλιο έχετε ήδη επιλέξει που θα πάτε διακοπές τον Αύγουστο μαζί, τότε είναι καιρός να γίνετε και επίσημα ζευγάρι.

Περνάτε μαζί όλα τα Σαββατοκύριακα

Αν όλο τον ελεύθερό σας χρόνο από σχολή και δουλειά τον περνάτε παρέα, τότε τι περιμένετε για να πείτε σε όλους τους φίλους σας ότι είστε ζευγάρι;

Δεν προλαβαίνει καν να σου λείψει

Δεν σου λείπει καν, γιατί είναι δεδομένο ότι περνάτε μπόλικο χρόνο παρέα, περνώντας δημιουργικά τις μέρες σας και κάνοντας άπειρο σεξ. Είστε ήδη σε σχέση που απλά περιμένει το πράσινο φως της επισημοποίησης.

Έχεις γνωρίσει φίλους και οικογένεια ήδη

Εδώ και καιρό έχεις γνωρίσει φίλες και φίλους του/της, αλλά και μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του/της. Και το ίδιο έχει συμβεί και με τους δικούς σου ανθρώπους. Ε τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε μια κουβέντα για να αρχίσετε να δηλώνετε και επίσημα ζευγάρι.